12 LUCRURI PE CARE NU ŞTIAŢI CĂ LE POŢI FACE LA CUPTORUL CU MICROUNDE


12 LUCRURI PE CARE NU ŞTIAŢI CĂ LE POŢI FACE LA CUPTORUL CU MICROUNDE

De foarte mulţi ani , omenirea foloseşte cuptorul cu microunde ,pentru a încălzi mâncarea , pentru a decongelea preparatele şi carnea congelată , ăsta fiind şi scopul său principal , însă dacă analizăm şi din alte puncte de vedere o să realizăm repede că nu este singura sa utilitate.

În afară de utilitatea sa de bază cuptorul cu microunde ne poate servi și în multe alte feluri. V-ați imaginat vreodată că puteți folosi acest electrocasnic pentru a dezinfecta bureții sau pentru a înlătura ștampilele de pe hârtie?

Cu toţii ştim că chipsurile din comerţ sunt dubioase şi destul de nocive , însă v-aţi gândit că aţi putea realiza aceste chipsuri chiar la tine în casă şi chiar la banalul tău cuptor cu microunde ?


     Usturoiul când trebuie curăţat de cele mai multe ori devine o povară deoarce de cele mai multe ori se curăţă anevoios şi mulţi dintre noi evităm această muncă, dar dacă punem căţeii de usturoi în cuptorul cu microunde pentru 15-20 secunde ? Va fi o muncă care nu vă va mai da bătăi de cap.Înainte de a decoji roşiile le punem în cuptorul cu microunde şi le vom ţine acolo preţ de 30-40 secunde şi veţi observa că operaţiunea este uşor de realizat .

      Urmăriți filmulețul de mai jos pentru a afla toată lista de idei superbe de utilizare a cuptorului cu microunde:


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii