2 METODE DE EPILARE NATURALĂ


Imagini pentru poze picioare epilate

                 2 METODE DE EPILARE NATURALĂ

O adevărată problemă a femeilor este epilarea , problema este rezolvată în mare parte datorită lamei de ras însă folosirea în exces ,în timp ea va afecta sănătatea pielii şi a apariţiei aşa zişilor solzi , adică fire de păr care cresc sub piele şi care nu-s deloc estetici. Din fericire sunt şi metode de epilare naturală care te va ajuta să scapi de aceste probleme ,lăsând în urma lor picioare fine şi frumoase.



EPILARE NATURALĂ CU ZAHĂR TOPIT

Pentru asta ai nevoie de :

2 căni cu zahăr , un sfert de cană de suc de lămâie şi un sfert de cană de apă .
Le amesteci  şi le pui pe foc până obţii o pastă lipicioasă  având însă grijă să nu o laşi să fiarbă ,apoi o laşi puţin la răcit cât să poţi aplica pasta pe picioare. Vei observa că va fi mai groasă ca ceara şi o vei putea  întinde cu mâna şi să o îndepărtezi tot la fel .Vei observa în timp că epilarea naturală cu zahăr va fi mai eficientă pentru că va dura mai mult timp până va fi nevoie de o nouă epilare.
Poţi înlocui zahărul şi apa cu miere de albine peste care adaugi doar puţină zeamă de lămâie.

MASCA CU ALBUŞ DE OU PENTRU FAŢĂ



Pentru îndepărtarea părului facial nedorit putem recurge la această mască naturală cu albuş de ou.

Iată de ce ai nevoie : o lingură de zahăr , o jumătate de lingură de făină , şi albuş de la un ou. Amestecă albuşul cu zahărul şi făina până când va forma o compoziţie consistentă pe care o aplici pe zona dorită lăsând-o să se usuce , apoi o îndepărtezi uşor cu mâinile.

După epilare nu uita să foloseşti cremă hidratantă ,aplicând-o peste zonele epilate.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii