CE NU ŞTIAI DESPRE ŞERVEŢELELE UMEDE

Imagini pentru poze servetele umede

CE NU ŞTIAI DESPRE ŞERVEŢELELE UMEDE


Şerveţele umde sunt un produs pe care îl avem majoritatea în casă,geantă,la birou . Ceea ce nu ştiam este faptul că le putem folosi deseori în mai multe scopuri cum ar fi :

Ştergem praful , mobila , întrerupătoare , obiecte electrice (ventilatorul, electrocasnicele din bucatarie si baie) se pot curata simplu si rapid cu servetelele umede. Acestea indeparteaza eficient murdaria de pe suprafetele din plastic, lasandu-le uscate, fara sa fie nevoie sa le lustruiesti.


Indepartarea petelor. Orice pata, de la cele de cafea, pana la cele de lapte si suc de fructe se curata cu ajutorul unui servetel umed. Efectul este garantat daca pata este foarte proaspata.


Ingrijirea pantofilor si a gentilor. Cu servetelele umede iti poti curata perfect pantofii si gentile. Pantofii raman curati si stralucitori, iar pielea naturala va absorbi substantele emoliente din servetele si va arata ca noua.

Curatarea mobilierului din piele. Canapea din piele sau alte piese de mobilier se curata perfect cu servetele umede pentru bebelusi. Produsele emoliente sunt ideale pentru a intretine pielea canapelelor si altor mobile tapisate cu piele. Si pielea ecologica se ingrijeste foarte bine cu servetele umede.



Strangerea parului de animale. Ai canapeaua acoperita de parul animalului tau de companie? Servetelele umede pentru bebelusi vor “capta” cea mai mare parte a firelor de par din blana, in timp record.

Lustruirea ustensilelor cromate. Ai ustensile de bucatarie cromate sau obiecte de mobilier cu acest finisaj? Reda-le stralucirea, lustruindu-le cu un servetel umed pentru bebelusi si vor arata ca noi!



Odorizant pentru camera. Pune o picatura de ulei esential aromat pe un servetel umed facut ghem si lasa-l intr-un colt al casei sau in sertare. Vor parfuma discret locul, timp de cateva zile.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii