CUM COMBINĂM CORECT ALIMENTELE CA SĂ PUTEM SLĂBI

Imagini pentru poze alimente combinate

CUM COMBINĂM CORECT ALIMENTELE CA SĂ PUTEM SLĂBI 

Pierderea in greutate fara diete stricte? Incercati sa consumati combinatii potrivite de alimente pentru a slabi. Invatati sa evitati combinatiile alimentare proaste care va incetinesc metabolismul.
Dieta si exercitiile fizice reprezinta cel mai bun mod de a slabi, dar mancati combinatii potrivite pentru avea un metabolism care functioneaza corect. Aflati care sunt cele mai rele combinatii pentru sistemul digestiv si care sunt abilitatile de a arde grasimile.
O dieta echilibrata include multe grasimi iar modul corect de a pierde in greutate este sa va faceti trupul sa arda corespunzator aceste grasimi. De asemenea digestia corecta poate prevenii depozitele grase.


Legume si fructe fara amidon

Proteinele animale din carne, peste sau oua sunt digerate de stomac intr-un mediu acid, in timp ce legumele bogate in amidon cum ar fi cartofii au nevoie de un mediu alcalin.
Legumele fara amidon sunt mult mai bogate in proteine decat cartofii, pastele, orezul sau alte alimente cu amidon si atunci are loc o digestie corecta, iar organimsul dumnevaoastra nu tine energia stocata sub forma de grasime.

Grasimi sanatoase si carbohidrati

Digestia alimentelor bogate in carbohidrati reprezinta un proces rapid care creste temporar nivelul de zahar din sange, prin urmare veti simtii senzatia de foame mult mai devreme decat este normal.
Adaugati grasimi sanatoase in dieta proveninte din nuci, avocado sau peste pentru a echilibra alimentele care au continut ridicat de carbohidrati precul orezul si pastele – una dintre cele mai eficiente combinatii de alimente pentru a pierde in greutate.


Proteinele si alimentele condimentate

Capsaicina, compus gasit in ardeiul iute si alte alimente condimentate, poate da un impuls puternic metabolismului in arderea grasimilor. Cel mai bun mod de a le manca este la o masa bogata in proteine, care contribuie la senzatia de plin si la arderea grasimilor.

Alegeti proteine slabe din carne de pui fara piele, peste sau soia si amestecatile cu super alimente care ard gasimile.

Alimente cu continut ridicat de fibre si apa

Consumul de apa atunci cand mancati alimente bogate in fibre ajuta la digestie, dar poate contribui si la sentimentul de plin pentru o perioada mai mare, ceea ce face acest lucru una dintre cele mai bune combinatii de alimente pentru a slabi.
Uitati de bauturile acidulate care potolesc setea in timp ce creste nivelul de zahar din sange si beti multa apa atunci cand rontaiti pe uscat produse din cereale integrale.

Combinatii alimentare daunatoare

Feriti-va de amidon si de proteinele combo, indiferent daca e peste si chips-uri sau piept de pui cu piure de cartofi. Pastrati paste, orez, cartofi, linte sau fasole departe de carne si de oua pentru cele mai bune rezultate.
Consumul de fructe ca o gustare de sine statatoare , de preferinta cu cel putin 30 de minute inainte de masa este un alt element important in pierderea in greutate. Nu mancati fructe ca desert, facand-ul parte din combinatii cu proteine, carbohidrati sau grasimi, daca va doriti sa pierdeti in greutate mai repede.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii