ÎNTREBUINŢĂRI ALE LĂMÂILOR DESPRE CARE NU ŞTIAI



ÎNTREBUINŢĂRI ALE LĂMÂILOR DESPRE CARE NU ŞTIAI 

În afara celor ştiute despre lămâii,ele mai pot fi folosite în gospodărie şi altfel, iată câteva :


Îmbunătăţeşte detergentul de rufe , dacă adăugăm o ceaşcă de zeama de lămâie în compartimentul pentru detergent a maşinii de spălat ,aceast procedeu te va ajuta să elimini petele cele mai dificile de pe rufe .

Decolorează părul , aplicând zeamă de lămâie pe părul blond , apoi îl usuci natural afară la soare , după câteva utilizări vei observa efectul sucului de lămâie.

Curăţă unghiile îngălbenite în mod eficient, nu este nevoie decât să tai o lâmâie apoi înfige unghiile în pulpa acesteia preţ de 7- 8 minute , repetând acest procedeu timp de o săptămână vei scăpa de acest aspect inestetic.


Calmează arsurile , amestecă puţină miere cu zeamă de lămâie şi aplică peste arsură şi vei scăpa de durere şi usturimea provocată de aceasta .

Elimină mucegaiul simplu şi eficient , tăind o lămâie pe jumătate şi cu una dintre ele freacă zonele afectate de mucegai , vei observa că mucegaiul dispare ca prin minune . 

Elimină cu succes mirosule de pe măini după ce ai curăţat peşte sau usturoi , spală-ţi mâinile cu zeamă de lămâie şi vei scăpa de mirosul neplăcut, zeama de lămâie este eficientă şi în curăţarea petelor de pe mâini după ce ai decojit nuci verzi sau cireşe amare , coacăze.





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii