UNGUENTUL MIRACULOS DUPĂ O REŢETĂ RUSEASCĂ CARE VINDECĂ MULTE BOLI



UNGUENTUL MIRACULOS DUPĂ O REŢETĂ RUSEASCĂ CARE VINDECĂ MULTE BOLI 

Acest unguent a fost publicat de curând pe un site de specialitate , având un succes deosebit după ce cititorii l-au preparat şi testat . El se prepară foarte uşor, fiind folosit în tratarea bronşitei ,edemelor,arsurilor,otitei ,rănilor deschise , pielii crăpate şi îngroşate , inflamaţiei ovariene , ulcere trofice.

În funcţie pentru ce ai nevoie să îl foloseşti , unguentul trebuie aplicat pe piele sau aplicat cu comprese , mai paote fi folosit şi intern iar pentru asta se recomandă adiministrarea unei jumătăţi de linguriţă de produs de 3 ori pe zi înaintea celor trei mese principale .


IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A PREPARA PRODUSUL:

400 ml. ulei vegetal recomandat este cel de sunătoare şi 60 gr. ceară de albine.

Se fierbe un ou de la care folosim doar gălbenuşul pe care îl pisăm pe o farfurie , turnăm ulei într-o oală de inox sau smălţuită peste care punem şi ceara lasând-o să se topească la foc mic.

Într-o altă tigaie încingem puţin ulei iar când acesta începe să sfârîie presărăm în tigaie puţin de gălbenuş fiert şi mărunţit împreună cu uleiul în care ai topit ceara iar când uleiul începe să facă spumă , luăm tigaia de pe foc.

Punem tigaia din nou pe foc şi vom continua să adăugăm gălbenuşul puţin câte puţin , amestecând tot timpul cu o lingură din lemn . Lichidul va prinde un colorit maro închis .

Luăm tigaia de pe foc şi lăsăm să se răcească cca. 20 de minute după care strecurăm printr-o sită deasă sau tifon .

După ce s-a răcit complet îl turnăm într-un borcan din sticlă şi îl închidem ermetic cu capacul după care îl vom păstra la frigider dar nu mai mult de de 6 luni.

Dacă unguentul îl vei folosi pentru comprese va necesita să îl topim din nou , dar numai la abur .

LA CE ÎL FOLOSIM

Infecţii ale sinusurilor : După ce am topit unguentul luăm repede o pipetă şi punem câte o picătură în fiecare narăde două ori pe zi .

Otită cronică: luăm puţină vată pe care o înmuiem în unguent pe care o introducem în urechea afectată , vom schimba vata de 3 ori pe zi .

Amigdalită ,abcese în gât : vom masa pielea gâtului cu acest unguent şi vom pune şi compresă îmbibată în produs , indicat este să recurgem la această acţiune seara înainte de culcare , şi îl vom menţine până dimineaţă.


Dureri de stomac şi abdomen,ulcere , bronşite - Vom consuma câte 3 linguriţe din acest preparat de trei ori pe zi înainte de mese .

Chisturi ovariene, inflamaţii, mastite - Înmoaie un tampon steril intern în produs şi întroduce-l în vagin dimineaţa şi seara . pentru mastite acoperă sânii cu comprese îmbibate în unguent , recomandându-se ca aceseta să fie schimbate la interval de 2 ore.

Arsuri , edeme , dureri de dinţi,răni deschise, dureri articulare - Se va unge zonele afectate cu unguent după care vom bandaja zona cu tifon . Pentru amelioraea durerilor dentare aplică unguentul pe suprafaţa dintelui afectat şi gingie. Pentru dureri articulare ungem pielea încheieturilor dureroase seara înainte de culcare după care le bandajăm cu tifon..

Tratarea hemoroizilor - Relizează un tampon din tifon şi vată , înmoaie-l în unguent şi aplică-l peste zona dureroasă sau după caz îl introducem .

Recomandare : pentru uz extern poţi folosi orice fel de ulei vegetal iar pentru uz intern cel mai indicat este uleiul de măsline.






Trimiteți un comentariu

0 Comentarii