ALTE UTILIZĂRI ALE ŞERVEŢELELOR UMEDE



ALTE UTILIZĂRI ALE ŞERVEŢELELOR UMEDE

Şerveţelele umde sunt un produs pe care îl avem majoritatea în casă,geantă,la birou . Ceea ce nu ştiam este faptul că le putem folosi deseori în mai multe scopuri cum ar fi :


Ne ajută cu succes la ştergerea prafului de pe , mobilă ,obiecte electrice , electrocasnice , întrerupătoare , şerveţelele umede îndepărteză eficient murdăria de pe suprafeţele din plastic , fără a mai fi nevoie să le lustruim.

O altă întrebuinţare a şerveţelelor umede este accea de a îndepărta petele de cafea , lapte, suc de fructe , ,efecutl fiind garantat dacă petele sunt proaspete .

Cu şerveţelele umede putem curăţa pantofii şi genţile , acestea rămânînd curate şi strălucitoare , pielea naturală absoarbe foarte bine substanţele emoliente pe care le conţin şerveţelele.


 Bineînţeles dacă putem şterge genţile şi pantofii din piele cu aceste şerveţele de ce nu se poate şterge chiar şi mobilierul din piele ? Dar şi pielea ecologică se întreţine foarte bine dacă este ştearsă cu şerveţele umede pentru bebeluşi.

O altă folosinţă destul de eficientă a şerveţelelor este accea de a aduna foarte bine părul de animale de pe , canapele , fotolii, paturi , acestea prin textura lor agaţă foarte repede şi eficent părul animalelor de companie.

Le mai putem folosi şi pentru lustruirea obiectelor cromate , ele reuşind să le redea strălucirea într-un timp record .

Odorizant pentru cameră , dacă luăm un şerveţel făcut ghem , peste care picurăm câteva picături de ulei esenţial vom transforma banalul şerveţel într-un odorizant de cameră care va mirosii preţ de câteva zile .

Sunt foarte bune şi la ştergerea lentilelor ochelarilor, îndepărtând praful şi acele amprente deranjante , însă apoi trebuie să ştergem cu cârpa specială pentru lentile 





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii