SFATURI CUM SĂ TRANSFORMI CAFEAUA DE DIMINEAŢĂ ÎNTR-UN ADEVĂRAT DELICIU



SFATURI CUM SĂ TRANSFORMI CAFEAUA DE DIMINEAŢĂ ÎNTR-UN ADEVĂRAT DELICIU

Dacă eşti obişnuit să îţi începi dimineaţă cu o ceaşcă de cafea atunci trebuie si citeşti asta iar dacă ai şi posibilitatea să pui sfaturile în aplicare atunci chiar te vei bucura de gustul extraordinar a unei cafele cu adevărat delicioasă.


Dacă în oraşul în care locuiţi există un COFFE SHOP , recomandarea  este să vizitaţi magazinul iar de aici nu veţi obţine decât beneficii , deoarece o poţi măcina şi prăji în funcţie de ce metodă de preparare foloseşti , ibric , espresor , filtru , iar în funcţie de asta vânzătorul va şti ce să-ţi recomande , tipul de cafea , gradul de prăjire şi chiar tipul de măcinare , specific metodei de preparare. 

Chiar dacă preferi o cafea tare sau mai slabă , trebuie să cunoşti faptul că dacă adaugi lapte în cafea , acesta nu va modifica cantitatea de cafeină , astfel încât dacă vei adăuga lapte sau nu , cafeaua va rămâne la fel de concentrată , iar laptele nu face decât să o facă mai cremoasă şi-i va da un plus de savoare, adăugând şi puţină scorţişoară vei obţine o cafea delicioasă şi cu totul deosebită.

O altă recomandare este de a înlocui zahărul cu un sirop special pentru asta ( sirop cafea cam 31 lei pe sticlă 700 ml.), găsindu-se în diferite arome, vanilie , migdale , caramel , turtă dulce , iar toate aduc un plus de savoare intensă şi catifelată. Te vei bucura de o cafea pe care nu o vei mai schimba mult timp , iar cei ce vor gusta din cafeaua preparată de tine te vor considera un adevărat magician.




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii