TRIBUL CĂLUGĂRILOR CANIBALI



TRIBUL CĂLUGĂRILOR CANIBALI

Călugării Aghori din Varansi  sunt ultimii membri ai unui trib de canibali din India , care îşi au adăposturile şi sălăşuiesc pe lângă crematorii şi cimitirele oraşului , spunându-se despre ei că au descoperit un mod cu totul diferit de iluminare spirituală.


Reuşind să intre printre ei cu multă muncă şi precauţie dar şi risc , un fotograf italian a relatat mai multe lucruri despre stilul lor de viaţă şi obiceiuri destul de macabre , ei hrănindu-se cu carne de om , aceasta făcând parte din ritualurile acestui trib .

 Beau sânge din cranii umane şi mestecă capetele unor animale încă vii , meditând pentru iluminarea spirituală.

Tribul lor este înconjurat de mister , iar localnicii se tem de ei , ei fiind şi ghicitori care pot să  prevăda viitorul ,să blesteme , să meargă pe apă şi să facă profeţii  a declarat fotograful italian.


Cu ajutorul unui amestec de marijuana , alcool şi concentrare reuşesc să intre în transă , deconectându-se astfel de trup , ajungând prin spirit mai aproape de zeul Shiva .

Ei mai cred că materia, sângele şi carnea sunt ultima stare a trupului către spirit , fiind mereu vopsiţi , aproape goi , ei reuşesc  să se detaşeze întru-câtva să se detaşeze aproape cu totul de tot ce-i pământesc 
.

Călugării Aghori îşi au rădăcinile în secolul al XVII-lea, fiind îndrumaţi de puritanul Baba Kinaram, despre care se spune că a trăit până la vârsta de 170 de ani cu aceste practici.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii