CUM COMBATEM MAHMUREALA REPEDE ŞI EFICIENT



CUM COMBATEM MAHMUREALA REPEDE ŞI EFICIENT

După o noapte de mâncat şi consum de alcool , petrecut , ne trezim nu tocmai în formă şi , deja ne spunem NU O SĂ MAI BEAU NICIODATĂ....avem ameţeli ,stomacul învârtindu-se ,,avem stări de vomă , iar primul sfat este să o faci. 


Pentru durerea de cap poţi recurge imediat după ce te scoli la două pahare cu apă pentru hidratare sau un pahar mare de suc de grepfrut , sau portocale sau din roşii . Sucurile din fructe conţin fructoză care va accelera metabolizarea alcoolului. 

Şi cafeaua este bună pentru mahmureală , cofeina micşorează diametrul vaselor de sânge cerebrale dilatate.

Supa de pui este recomandată deaorece va înlocui cu succes cantitatea de sate şi potasiu pe care ai pierdut-o consumând alcool.


Laptele cu banane este foarte bun pentru a înlocui nutrimentele pierdute după o seară de consumat alcool. Amestecă o jumătate de cana de lapte cu o banană şi o linguriţă de miere  într-un blender .

Avem tendinţa de a sta în pat , însă cea mai bună este o plimbare scurtă în aer liber .

Poate nu ştiaţi că băuturile alcoolice acidulate sau consumate alterantiv cu apă minerela , sucuri acidulate face ca alcoolul să ajungă mai repede în sânge , iar şampania trebuie consumată maxim două cupe .




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii