
CUM POTI SCOATE CHIMICALELE DIN LEGUME ŞI FRUCTE
În sezonul cald avem nevoie de un consum ridicat de fructe şi legume proaspete , însă acest lucru nu-i chiar simplu de realizat , deoarece în goana după câştiguri cu cât mai puţine pierderi se recurge tot mai des la chimizarea acestora.
După cum ştim cu toţii metodele de a creşte rapid şi foarte eficient legumele şi fructele se recurge la un procedeu necovenţional adică sunt tratate chimic ceea ce nu este deloc bine pentru sănătatea noastră , acestea putând în timp să genereze boli destul de grave , însă iată ca avem şi alternative şi metode să putem scoate aceste substanţe chimice .
O simplă spălare nu va îndepărta aceste otrăvuri de pe suprafaţa fructelor sau a legumelor .
1. Bicarbonat de sodiu
Puneţi 4 linguriţe de bicarbonat într-un vas , apoi puneţi legumele sau fructele şi lăsaţi-le preţ de 10 minute după care le clătiţi bine .
2. Apă cu oţet
Puneţi într-un vas apă în care puneţi o lingură de oţet pentru fiecare litru de apă , apoi lăsaţi legumele şi fructele în acest amestec timp de 10-15 minute după care clătiţi bine.
3. APA ACTIVĂ
O nouă metodă tehnică şi revoluţionară este un aparat care transformă apa potabilă în apă activă , aceasta având şi puterea de a degrada pesticidele de pe suprafaţa fructelor şi legumelor transformându-le în substanţe inofensive pentru organism.
0 Comentarii