Cum putem scoate chimicalele din legume şi fructe



CUM POTI SCOATE CHIMICALELE DIN LEGUME ŞI FRUCTE

În sezonul cald avem nevoie de un consum ridicat de fructe şi legume proaspete , însă acest lucru nu-i chiar simplu de realizat , deoarece în goana după câştiguri cu cât mai puţine pierderi se recurge tot mai des la chimizarea acestora.

După cum ştim cu toţii metodele de a creşte rapid şi foarte eficient legumele şi fructele se recurge la un procedeu necovenţional adică sunt tratate chimic ceea ce nu este deloc bine pentru sănătatea noastră , acestea putând în timp să genereze boli destul de grave , însă iată ca avem şi alternative şi metode să putem scoate aceste substanţe chimice . 

O simplă spălare nu va îndepărta aceste otrăvuri de pe suprafaţa fructelor sau a legumelor .


1. Bicarbonat de sodiu 

Puneţi 4 linguriţe de bicarbonat într-un vas , apoi puneţi legumele sau fructele şi lăsaţi-le preţ de 10 minute după care le clătiţi bine .

2. Apă cu oţet 

Puneţi într-un vas apă în care puneţi o lingură de oţet pentru fiecare litru de apă , apoi lăsaţi legumele şi fructele în acest amestec timp de 10-15 minute după care clătiţi bine.

3. APA ACTIVĂ

O nouă metodă tehnică şi revoluţionară este un aparat care transformă apa potabilă în apă activă , aceasta având şi puterea de a degrada pesticidele de pe suprafaţa fructelor şi legumelor transformându-le în substanţe inofensive pentru organism.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii