Sfaturi pentru dimineţi reuşite



SFATURI UTILE PENTRU DIMINEŢI REUŞITE 

Dimineţa când ne trezim trebuie să ţinem totuşi seama de nişte reguli privind sănătatea noastră , iar după un somn de 8 - 9 ore fără să-i schimbăm prea des poziţia corpul nostru este destul de rigid şi dacă vom încerca să ne dăm prea repede jos din pat , asta înseamnă că forţăm destul de tare muşchii spatelui iar această mişcare rapidă poate provoca un spasm muscular care la rândul său va produce dureri lombare sau chiar rupturi ale discului vertebral.


Deasemeana când încercăm să sărim practic din pat prea repede în picioare , sângele va fi împins puternic către acestea ceea ce va provoca ameţeli existând riscul de a cădea, lovi , împiedica , fenomen întâlnit mai des la femei .

Indicat este să ne ghemuim cu genunchii la piept , cu câte unul pe rând , ne va ajuta să ne dezmorţim muşchii , să punem sângele în mişcare iar datul jos din pat va fi mai sigur şi mai sănătos .

Nu trebuie să oprim soneria ceasului şi să mai aţipim puţin deoarece un somn întrerupt ne afectează destul de semnificativ organismul dar în special creierul care nu va avea parte de o zi reuşită.
Faceţi-vă programul matinal în aşa fel încât să aveţi timp şi pentru câteva mişcări uşoare de încălzire de punerea sângelui în mişcare şi de a ajuta toate organele să-şi înceapă activitatea în condiţii optime.

Tot pentru o bună funcţionare a organismului ar trebui să mâncăm în primele 30 de minute de la trezire , organismul are nevoie de carbohidraţi după 8 ore de post , iar săritul peste micul dejun este o mare nedreptate pentru corpul nostru , iar una şi mai mare o facem atunci când pe stomacul gol alegem cafeaua .

 Optimismul nu trebuie nici el să ne lipsească , chiar şi o muzică plăcută ne va face o dimineaţă aproape perfectă, iar dacă mai presărăm şi ceva raze de soare atunci se întrevede o zi pe care o merităm cu adevărat.

                      VĂ DORESC DIMINEŢI PERFECTE ŞI ÎNSORITE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii