Tu ştii care este cea mai scumpă băutură din lume ?



CE ŞTIAI DESPRE CEA MAI SCUMPĂ BĂUTURĂ DIN LUME ? DAR DESPRE PREŢUL EI ? 

Greu de imaginat cum o sticlă de coniac poate valora 2 milioane de dolari , însă este adevărat şi poate şi surprinzător faptul că distilatul acestuia se face pe o perioadă mare de timp. 

Nu numai licoarea propriu-zisă este foarte scumpă , ci şi sticlele în care este îmbuteliat pomposul coniac îl face să fie mai mult decât o bijuterie atât din punct de vedere estetic cât şi de rafinamentul gustului.

Sticlele sunt îmbrăcate în platină şi aur galben de 24 carate , fiind încrustate cu 6500 de diamante find creeată de către un faimos bijutier pe nume Jose Davalos .

În sticle scumpe decorate cu diamante , distilate timp de şase ani , aceste licori nu sunt legende , ele chiar există !

HENRI IV DUDOGNON HERITAGE COGNAC GRANDE CHAMPAGNE căci despre el este vorba, este produs şi distilat în Franţa şi este cel mai scump coniac din lume care are o istorie destul de veche şi onorabilă.

Se spune că miliardarii de pe Wall Street consumă foarte des acest coniac la petrecerile organizate cu mult fast şi mai spun că gustul coniacului efectiv de poartă în al 9-lea cer.

O sticlă ajunge la 2 milioane de dolari , acest coniac este produs din 1776 şi este depozitat în butoaie o sută de ani înainte de a fi scos şi îmbuteliat în sticle . 

Concentraţia este de 41% iar cei care l-au gustat au declarat că-i ceva divin, ireal .
 Sunt oameni care îşi permit asta şi chiar adoră aceast coniac ,însă totuşi, este doar o băutură !




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii