Cum lărgim pantofii care ne strâng ? Iată o metodă simplă și foarte ingenioasă !



TRUCURI CARE NE AJUTĂ SĂ LĂRGIM PANTOFII CARE NE STRÂNG

Nu de puține ori ne-am confrutat cu problemele create de pantofii noi. Sunt totuși potriviți ca numărul pe care îl avem la picior și totuși ne jenează , ne fac bășici , bătături și ne crează un real disconfort. Idea și soluția ar fi să luăm încălțăminte cu un număr mai mare , dar ce ne facem când aceștia de noi ne sunt largi , ca să nu mai vorbim după ce se vor mai așeza și lăsa.

Oricum am da-o nu este bine pentru piciorul nostru care va suferi și într-un caz și în altul. Doamnele se confruntă mai des cu această problemă datorită tocurilor care fac ca să împingă vârful piciorului în botul pantofului și implicit acesta va presa pe extremități.


Cu toate că sunt destule metode de a încerca să lărgim puțin pantofii cu diferite soluții sau prese , astăzi o să învățați o medodă nouă și foarte simplă .

Pentru asta avem nevoie de două pungi care se închid ermetic și apă de la robinet . Vom umple pungile cu apă cam până pe la jumătate spre trei sferturi , vom închide pungile pe care le vom introduce în interiorul pantofului .

Punem pantofi într-o altă pungă dar cumva să nu stea răsturnați , și vom băga la congelator până când apa se va transforma în gheață .

Veți avea o surpriză destul de plăcută ca după câteva ore pantofii dumneavoastră vor fi potriviți pentru picior , fără să vă mai jeneze.


În ajutorul dumneavoastră atașez și clipul de mai jos pentru a înțelege mai bine metoda .


 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii