Cum să ai picioare frumoase și sexy


CUM SĂ NE EPILĂM CORECT

 Vara și nu numai ,pentru femei este anotimpul picioarelor sexy și frumoase, însă ca să puteți beneficia de asemenea calități trebuie să faceți și câteva eforturi pentru îngrijirea și menținerea pielii netede de pe picioare.

Una dintre probleme este epilarea fie ea cu ceară fie recurgeți la aparatul de ras, dar ca mai în toate metodele trebuie să știm și să aplicăm câteva tehnici cuprinse chiar și în această categorie.


Una dintre etape este exfolierea care este o etapă foarte importantă, însă nu insistați să ajungem la extra exfoliere care poate crește riscul de arsuri și de inesteticele fire de păr crescute sub piele, iar recomandarea este că dacă nu ați făcut o exfoliere de ceva timp trebuie neapărat să o faceți înainte cu o zi de epilare.


Sfaturi pentru picioare netede

Înainte de ras sau epilare folosiți o cremă ușoară pentru exfoliere, iar în lipsa acesteia puteți folosi zahăr cu care vom freca pielea de pe zonele unde urmează să îndepărtăm părul.

Când folosim aparatul de ras pentru îndepărtarea părului trebuie avut grijă ca picioarele să fie umede de cel puțin 3 minute înainte de a începe acțiunea, iar apa caldă este este cea mai recomandată și nu cea fierbinte cum am fi tentați să credem deoarece aceasta poate usca pielea,

Înmuiem pielea sub jetul de la duș sau folosim prosoape, deoarece statul în cadă poate produce umflături în jurul firelor de păr care va împiedica un bărbierit de calitate.

Nu folosim creme hidratante înainte de a folosi aparatul de ras deoarece acestea vor astupa porii și va împiedica tăierea tuturor firelor de păr.

Obţineţi picioare netede rapid


Aparatele ce conțin lame triple sunt cele mai folosite, însă important este faptul ce se face după această epilare.

Asta înseamnă că nu trebuie să ne frecăm picioarele cu prosoape deoarece această acțiune va crește riscul de apariție a roșelii sau a micilor infecții.

Este obligatoriu ca după ras să aplicăm o cremă hidratantă de calitate și asigurați-vă că aceasta să să includă și protecție solară care ne va proteja de razele solare.

Pentru a da un aspect sexy și de efect alegeți un auto-brozant discret, da preferință spray, aplicând pe toată suprafața.

Dacă aveţi pete, vergeturi sau vene păianjen, folosiţi un concealer greu pe picioare, de preferinţă cu protecţie solară.

Ce trebuie să evitaţi pentru a avea picioare netede

E bine de știut că multe dintre produsele de ras conțin și substanțe iritante , alcoolul , menta și mentolul sunt bune pentru față însă pentru picioare nu-s recomandate , așa că trebuie să le evitați și tot accelași lucru este valabil și pentru produsele cu AHA , deoarece acidul glicolic irită destul de rău pielea proaspăt epilată.

Dacă știți că aveţi pielea sensibilă, puteţi alege produse fără parfum care de obicei conţin agenţi iritanţi. Există câteva produse concepute special pentru prevenirea umflaturilor roşii, dar trebuie să achiziţionaţi unul doar în cazul în care umflaturile roşii reprezintă o problemă majoră.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii