Frumusețea feminină , eterna poveste - sfaturi - trucuri



FRUMUSEŢEA FEMININĂ - 5 SECRETE

Despre frumusețea feminină s-au scris multe pagini , istorii , legende și povești . Încă din cele mai vechi timpuri frumusețea feminină a adus bucurie în orice epocă fiecare cu moda momentului .


În acest articol vom afla cum să avem ochii bine conturați , o piele tânără chiar dacă am trecut de o anumită vârstă ,sprâncene frumoase ,


Sfaturi pentru sprâncene frumoase

Se cunoaște faptul că arcul perfect al sprâncenelor chiar face diferența , însă nu-i ușor de obținut și asta datorită faptului că nu le conturați la accelași cosmetician .


Dacă nu aveți timpul necesar să mergeți la cosmetician le puteți aranja și acasă însă prima oară lăsați un profesionist să le dea forma , apoi dvs. le întrețineți cu mare atenție pentru a nu le strica forma. Un mic truc este acela ca să colorați cu un creion alb , părul pe care o să-l smulgeți , așa va fi mai ușor să-i dați o formă .


Secretul pudrei de față

Aplicată pe față veți obține un ten proaspăt și fără ulei pe o perioadă mai lungă , având grijă ca să verificați periodic ca fața să nu devină uleioasă , aceasta având și rolul de a masca imperfecțiunile tenului , dând aspectul de neted . Deci nu uitați să aveți în geanta dumneavoastră cutiuța cu pudră .


Ochii

Un mic truc ca ochii dumneavoastră să arate impecabil , puneți o lingură în congelator pentru 10 minute , apoi cu partea rotunjită o ținem sub umflăturile de sub ochi și imediat după această operațiune aplicați o cremă hidratantă pentru ochi . Pentru a evidenția și lumina ochii aplicați un rimel .



Gura

Buzele frumoase sunt cele cărnoase și groase însă nu toate femeile sunt așa norocoase dar în ajutorul lor vine rujul mat , acesta face ca buzele să iasă în evidența mai mult , rujul lucios face ca buzele să pară mai cărnoase și senzuale. Ca un truc ce poate face buzele mult mai mari și frumoase este ca să aplicați o linie cu un creion de buze în afara liniei naturale . După trasarea liniei conturului aplicați un ruj moale umed și pe urmă luciu.


Apa



Poate nu va-ți gândit niciodată cât de importantă este apa pentru frumusețea ta. Pentru o piele mai tânără și mai fermă , un truc simplu este acela de a ne hidrata iar aici nu ne referim la hidratarea exterioară , ci trebuie să consumați zilnic 10 pahare cu apă . Acest aspect împreună cu o aplicare regulată a unei creme hidratante este tot pentru a obține o piele tânără și sănătoasă .

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii