Ce putere secretă ai conform semnului tău zodiacal | Cafeneaua Subiectelor





CE PUTERE SECRETĂ AI CONFORM SEMNULUI TĂU ZODIACAL ? 

Chiar dacă unii credem iar alţii nu în aceste zodii în puterile sau abilităţile fiecărei zodii în parte de cele mai multe ori se potriivesc sau nu, însă se pare că totuşi avem ceva în comun cu ele şi de cele mai multe ori sunt foarte bine conturate pe caracterul nostru . Dacă eşti conştient de ce abilităţi ai , poţi profita din plin de ele şi astfel vei putea avea o viaţă frumoasă şi armonioasă .


BERBEC

Puterea berbecilor este aceea de fi conform zicalei OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT iar abilitatea lor este accea de a cunoaşte caractere fără ca înainte să fi interacţionat cu acele persoane  , berbecii pot fi buni conducători sau foarte buni manageri.

TAUR 

Puterea taurilor constă în abilitatea de a vedea dincolo de realitate fiind coordonaţi de anumite culori , nu trec niciodată neobservaţi şi vor simţi întodeauna când se înceracă să fie folosit , înfruntând cu stoicism acele persoane.

GEMENI

Puterea gemenilor este aceea de a comunica foarte uşor şi întotdeauna vor avea cuvintele la ei fiind buni oratori, fiind foarte apreciaţi de cei din jurul lor , de multe ori foarte invidiaţi pentru abilitatea de a spune mereu cuvinte potrivite.

RAC

Puterea racilor constă în încrederea deplină pe care o au în ei ,având puterea de a de a vedea lucrurile rele ce vor urma să se întâmple prevenind şi apropiaţii care rămân sideraţi de percepţiile lor.

LEU 

Leii sunt oamenii foarte punctuali , având simţul de a şti cu exactitate când trebuie să vorbească şi când trebuie să tacă găsind întotdeauna momentul potrivit sunt foarte apreciaţi de cei din jurul lor.

FECIOARA 

Abilităţile fecioarelor este accea de a vedea o oportunitate în orice , de a cunoaşte informaţii înaintea tutror iar aceasta este chiar o super putere care va ajuta fecioarele enorm de mult în viaţă deoarece vor şti clar pe cine se va baza într-o relaţie , pe cine va păstra lângă ele pentru a-şi întemeia o famile , un cămin.

BALANŢĂ

Balanţele sunt persoane care îi cunosc pe cei din jurul lor mai bine ca pe ei însuşi , parcă pot citi gândurile şi le văd reflexia interioară ca într-o oglindă. Din păcate nu se cunosc pe ei atât de bine cum îi cunosc pe ceilalţi.


SCORPION 

Au abilităţi extrem de perspicace , distingând vorbele spuse la întâmplare dar şi pe cele spuse în serios având puterea de a suda prietenii solide cu oameni de calitate, mincinoşii nu au loc în jurul balanţelor .


SĂGETĂTOR 

Este un optimist ceea ce îl va duce pe culmea succesului , fiind oameni care nu au nevoie de sprijinul nimănui , reuşind ce şi-au propus şi singuri de parcă le-ar cunoaşte pe toate .

CAPRICORN

Ei sunt oamenii care se mişcă cel mai greu , dar nu trebuie să te laşi păcălit , căci ei cântăresc foarte bine fiecare gest şi nu ia o decizie importantă până nu sunt siguri de reuşită fiind sceptici înrăiţi.

VĂRSĂTOR

Ei au o supra calitate de a citi gândurile şi întodeauna vor şti să obţină ceea ce vor de la cei din jurul lor doar prin puterea minţii, negociatori fermi vor ajunge mereu la ţinta pe care şi-au fixat-o.

PEŞTI

Persoane calme , cumpătate ,serioase, văd totul în ansamblu , văd tot ce se petrece în jurul lor , construind în mintea lor următoarele mişcări . Sunt persoane nu foarte iubăreţe însă pe care te poţi baza oricând.

citeşte şi - Află ce spune despre tine luna în care te-ai născut !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii