Când nu îngrașă cafeaua ? Află și tu despre asta ! | Cafeneaua Subiectelor



AFLĂ ȘI TU CÂND NU ÎNGRAȘĂ CAFEAUA ?

Dintotdeauna a existat întrebarea, dacă consumul de cafea îngrașă. Aici intervin destule controverse, însă de-a lungul anilor s-au făcut numeroase cercetări în această privință. 

Totuși cum gusturile s-au schimbat de-a lungul anilor în privința consumului de cafea, aceasta în timp tinde să devină o prăjitură. 

Cu frișcă, cappuccino, late machiatto și tot felul de combinații, cu zahăr, cu vanilie, cu rom, cu ciocolată.


Revenind la întrebarea dacă această cafea îngrașă, cu siguranță da, în schimb o cafea simplă, fără niciun adaos, conține maxim 2 calorii. Da, da, ați văzut bine, doar 2 calorii, în timp ce cafeaua cu zahăr, frișcă lapte, aceasta conține chiar și 70 de calorii.



O altă chestiune interesantă a consumului de cafea, este faptul că dacă consumăm o cafea simplă, cu o oră, înainte de a face sport, o să realizăm că în timp asta ne va ajuta să slăbim, datorită faptului că doar cu 2 calorii ,ne va da o energie suplimentară, care ne va ajuta să rezistăm mai mult la efort. 



Acest fapt ne va întări rezistența la efort și ne va întări imunitatea, ne va ajuta să ardem grăsimile dar asta doar în momentul când facem mișcare.

Despre consumul de cafea trebuie să știm, că un consum normal se rezumă la maxim 2 cești zilnic. 


 Depășind această cantitate, va crește nivelul de cortizon din organism, acesta fiind hormonul stresului și cel responsabil cu pofta de mâncare exagerată indusă și poftă de a consuma dulce.

Un fapt este clar din acest punct de vedere, cafeaua să fie cât mai simplă, mai naturală, mai proaspătă și chiar îndulcită cu îndulcitori naturali. 

Cafeaua de la dozator, nu este chiar ce ne-am dori pentru organismul nostru.


                        VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii