Ce nu știai despre maioneză | Cafeneaua Subiectelor



                             CE NU ŞTIAŢI DESPRE MAIONEZĂ

Cu siguranţă nu există persoane care să nu fi consumat cel puţin o dată maioneză. Fie că aţi folosit-o în salate, fie că aţi consumat-o ca atare, maioneza este o cremă excepţională care poate fi adăugată în multe preparate culinare. Ceea ce nu ştiţi este ca maioneza poate fi folosită cu succes în diverse tratamente naturale pentru înfrumuseţarea corpului dumneavoastră.


Condiţionaţi-vă părul cu maioneză.

Masaţi atât părul cât şi scalpul cu maioneză, aşa cum faceţi cu orice alt balsam. Acoperiţi capul cu un prosop curat şi aşteptaţi câteva minute după care vă puteţi spăla cu apă şi şampon. Maioneza va hidrata părul şi îi va oferi strălucire.

Oferiţi-vă un tratament facial chiar acasă la dumneavoastră


. De ce să aruncaţi banii pe diverse creme scumpe atunci când vă puteţi bucura de un tratament facial liniştitor folosind binecunoscuta maioneză? Întindeţi uşor maioneza pe întreaga suprafaţă a feţei dumneavoastră şi aşteptaţi aproximativ 20 de minute. După acest timp vă puteţi şterge cu un şerveţel curat şi vă puteţi clăti cu apă rece. Vă veţi simţi faţa mai curată şi mai netedă.

Consolidaţi-vă unghiile

 Pentru a oferi tărie şi rezistenţa unghiilor dumneavoastră, ţineţi-le câte mai des într-un bol cu maioneză. Ţineţi unghiile cel puţin cinci minute după care puteţi să vă spălaţi cu apă caldă.

Eliminaţi pielea moartă.

 Înmuiaţi şi îndepărtaţi pielea moartă de pe coate şi picioare cu ajutorul maionezei. Frecaţi maioneza peste ţesutul uscat şi lăsaţi 10 minute să acţioneze după care ştergeţi-o cu o cârpă umedă.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii