Ce trebuie să consumăm după mesele bogate de sărbători | Cafeneaua Subiectelor



CE TREBUIE SĂ FACI DUPĂ O MASĂ COPIOASĂ

Cu toţii facem abuz la aceste mese festive de sărbători şi atunci parcă nimic nu mai contează , însă sănătatea noastră şi aspectul fizic chiar începe să conteze de la o anumită vârstă . 


Este mai greu să slăbeşti după ce ai depăşit vârsta de 45 ani , apoi nici funcţiile organelor nu sunt ca la 20 şi de accea trebuie să ţinem seama de câteva sfaturi după astfel de abuzuri culinare.

Prima regulă este ca să nu amesteci alimentele solide cu cele lichide deoarece stomacul nu mai funcţionează la fel de eficient şi îţi va îngreuna digestia de unde şi vorba , ŢI-A PICAT GREU LA STOMAC.

Există o băutură pe care o putem prepara simplu şi este la îndemâna oricui ,care ne este de mare ajutor pentru sănătatea şi starea ta de bine.

Pentru prepararea ei avem nevoie de o linguriţă cu miere şi un grapefruit mare şi copt bine pe care-l vom tăia pe jumătate şi-l vom scobi cu lingura din coaja sa , apoi vom lua fructul şi-l vom pune în blender unde vom adăuga şi mierea. 

Vom amesteca până când vom obţine o băutură omogenă . 

Vom consuma sucul proaspăt la o oră după fiecare masă iar acesta ne va ajuta să şi pierdem în greutate dar ne va ajuta şi la o circulaţie sanguină bună scăzând riscul de infarct şi accident vascular cerebral.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii