Ceaiul care detoxifiază și vindecă ficatul în timp record | Cafeneaua Subiectelor



CEAIUL CARE DETOXIFICĂ ŞI VINDECĂ FICATUL ÎN TIMP RECORD 

Pentru o detoxifere rapidă a ficatului şi pentru vindecarea lui în timp relativ scurt avem o reţetă de ceai incredibil de eficient în regenerarea şi însănătoşirea ficatului afectat.

IATĂ CUM SE FACE :

Luăm 3 pahare de boabe de ovăz, le spălăm în apă caldă şi le punem într-un vas de 5 litri unde vom mai adăuga 2 linguri de merişor şi 2 linguri de frunze şi muguri de mesteacăn proaspete sau uscate( se pot găsi la plafar) peste care vom turna 4 litri de apă de preferat plată şi lăsăm vasul într-un loc răcoros timp de 24 de ore .

Într-un alt vas punem un pahar de fructe de măceşe pisate , turnăm 1 pahar de apă plată şi îl punem la fiert preţ de 10 minute, după care îl vom lăsa să se odihnească 24 de ore .

După 24 de ore punem la fiert primul vas, cel cu ovăz iar când va da în clocot adăugăm 2 linguri de mătase de porumb şi 2 linguri de troscot . Îl vom lăsa să fiarbă cca. 15 minute şi oprim focul . 

După 45 de minute când acesta se va fi răcit îl strecurăm şi adăugăm ceaiul de măceşe pisate şi vom turna lichidul într-o sticlă de culoare închisă păstrându-l la frigider .



Se va consuma cald înainte de masă :

- prima zi - 50 ml.

- a doua zi - 100 ml.

- în următoarele zece zile câte 150 ml.

Se va face o pauză de 2 săptămâni după care se va relua cura cu menţiunea ca pe timpul curei să nu se consume carne şi mezeluri .

Toate ingredientele acestui remediu naturist le puteţi găsi în magazinele de specialitate.

                    VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii