Rețetă ketchup de casă | Cafeneaua Subiectelor



REȚETĂ KETCHUP DE CASĂ

Cu toții apreciem această pastă din roșii, gustoasă și sănătoasă. O consumăm asortată cu multe feluri de mâncare în funcție de gusturi. 

Din păcate în comerț o găsim preparată nu tocmai natural și sănătos. O rețetă naturală și extrem de gustoasă o putem prepara chiar noi . 


IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU PREPARAREA KETCHUP - ULUI DE CASĂ

- 6 kg. de roșii de grădină

- 1 kg. de mere 

- 100 ml. de oțet

- 500 gr. de ceapă

- 600 gr. zahăr 

- usturoi 

- piper negru 

- 3 linguri de sare 



Decojim roșiile și merele pe care le tăiem apoi cubulețe. Curățăm ceapa pe care o tăiem bucăți și punem totul la fiert.

Mărunțim întreaga compoziție cu un blender și fierbem la foc mic aproximativ o oră, după care adăugăm piperul, oțetul și zahărul, amestecând bine cu o lingură din lemn.

Turnăm ketchup-ul în borcane pe care le sigilăm ermetic.

Acum avem în cămară un ketchup natural și foarte gustos.

                                         POFTĂ BUNĂ !



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii