Semne care ne avertizează că am putea avea diabet | Cafeneaua Subiectelor



SIMPTOMELE DIABETULUI 

Din păcate ,această boală devine din ce în ce mai răspândită ,de accea este bine ca ea să fie detectată în faza sa incipientă find destul de important să ştim asta dearece simptomele sale fiind foarte subtile .

Diabetul nu este o boală a bătrâneții , este boala fără vârstă și din păcate ea este prezentă tot mai mult și în mijlocul tinerilor , de accea este bine să fim informați  sau cel puțin părinții să fie atenți la comportamentul copiilor .

Trebuie să fim foarte atenți la schimbările ce se produc în organismul nostru , când acesta devine slăbit , fără vigoare sau când apare un tremur al corpului inexplicabil.



 Este foarte important să aflăm lucrul ăsta la timp astfel vom putea fi preacuţi în consumul nostru de alimente şi vom putea ţine boala sub control . 

Iată câteva din simpotmele care ne-ar putea da de gândit :

- apetitul crescut 

- sete persistentă 

- urinare frecventă

- gură uscată

- lipsă de energie 

- vedere înceţoşată

- rănile se vindecă mai greu 

- riscul crescut de infecţii

- fluctuaţii ale greutăţii

Boala nu este o boală ce nu o putem controla însă aceasta necesită un regim alimentar și tratamen medicamentos specific dar și cu mișcare .


Articolul nu are un rol alarmant , ci acela de a vă informa asupra acestei afecţiuni care de altfel nu-i o boală gravă dacă este ţinută sub control , dar că să o putem controla trebuie să ştim dacă o avem sau nu , iar simptomele de mai sus ne ajută să o detectăm la timp .

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii