Ceaiuri care elimină pietrele de la fiere | Terapia Naturistă



CEAIURI CARE ELIMINĂ PIETRELE DE LA FIERE

Pietrele la fiere sau calculii biliari, sunt pietricele microscopice dar pot ajunge și la mărimea unui ou de prepeliță. 

Acestea se formează prin cristalizarea colesterolului și a altor compuși de la nivelul bilei. 

Pentru eliminarea acestor pietre putem recurge la cure cu ceaiuri din plante, însă doar pe cele mici. 
Aceste pietre ne fac probleme doar când acestea blochează canalul excretor al vezicii biliare și din păcate atunci apar durerile.

IATĂ CÂTEVA CEAIURI CARE NE AJUTĂ SĂ ELIMINĂM PIETRELE 

Ceaiul din flori de crețușcă

Acesta ne ajută să eliminăm pietrele, durerile provocate de acestea dar și febră. Punem o linguriță și jumătate de plantă în cană, peste care turnăm apă clocotită. Acoperim cana și lăsăm la infuzat 10 minute, după care consumăm 2 căni pe zi, dimineața și seara

Ceai de frunze de merișor

Merișorul este un bun dezinfectant natural al organismului, având și efecte antiinflamatoare dar are și un efect important în procesul de eliminare a pietrelor de la nivelul bilei. Preparăm ceaiul din 2 lingurițe de frunze de merișor peste care turnăm 200 ml. de apă clocotită. Acoperim cana și lăsăm la infuzat 10 minute. Vom consuma acest ceai de 3 ori pe zi după mesele principale.

Decoct de păpădie

Acesta îl preparăm din 10 lingurițe de rădăcini de păpădie la 1 litru de apă. Punem la fiert, iar când va da în clocot mai lăsăm la fiert 15 minute la foc mic. Lăsăm la răcit și îl putem îndulci cu puțină miere. Consumăm ceaiul pe întregul unei zile întregi.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Nu doar că voi redistribui, dar voi scrie pe un caiet, aceste remedii! Mulțumesc din suflet! Nu am crezut că aș găsi pe undeva o soluție la problemele mele.

    RăspundețiȘtergere