Reţeta care curăţă organismul de toxine şi ne vindecă articulaţiile | Terapia Naturistă


Uimitoarea reţetă a profesorului Tombak

Această reţetă, este reţeta profesorului Tombak pe care a publicat-o în cartea sa CUM SĂ TRĂIM 150 DE ANI, iar profesorul susţine că funcţionează chiar ca un adevărat elixir al tinereţii, recomandându-ne să o folosim măcar o dată pe an. Aceasta ne va curăţa articulaţiile, sistemul limfatic, sistemul circulator dar şi alte organe interne.

CUM PREPARĂM REŢETA :

Vom lua 10 kilograme de ridiche neagră pe care o vom spăla bine şi o vom curăţa de toate petele şi fibrele, însă nu vom curăţa coaja. După această operațiune le vom toca bucăţi  pe care le vom pune într-un storcător și din care vom obţine aproximativ 3 litri de suc de ridiche. Vom turna sucul rezultat în recipiente din sticlă care se închid ermetic şi le vom depozita neapărat la rece în frigider.

Vom consuma câte o linguriţă de suc de ridiche neagră de trei ori pe zi, la o oră după fiecare masă, iar terapia va dura până de va fi terminat toată cantitatea de suc.

Restul de ridiche ce a rămas în storcător în urma stoarceri, o vom pune într-o oală de inox ( de preferat într-o oală de presiune deoarece se închide ermetic), turnăm peste ea 300 grame de miere şi amestecăm cu o lingură din lemn din când în când. 

Dacă nu avem o oală care se închide etanş vom folosi o oală cu capac şi vom pune o folie apoi capacul şi punem ceva greu peste capac să stea foarte bine închis. După trei zile, sucul este gata şi putem să începem să mâncăm câte 2 -3 linguri de fiecare dată. Vom păstra oala într-un loc călduţ şi uscat.


Pe timpul terapiei pot apărea dureri de ficat (spun asta din proprie experienţă) deoarece vezica biliară se curăţă de pietre şi sare. 

Putem calma durerile punând bidoane cu apă caldă pe zona ficatului timp de 1 oră, însă dacă aceste dureri de ficat nu apar, putem mări doza de suc până la 3 linguriţe, dar asta numai după o săptămână de la începutul curei .

Cei care au depuneri nesănătoase pe sistemul osos,  pot avea dureri însemnate, însă aceasta este un element firesc în perioada de curăţare, iar pentru asta nu trebuie apelat la calmante, ci doar continuată terapia.

 Pe timpul curei vom evita sau limita consumul de alimente de origine animală, a pâinii, vom evita să bem şi să mâncăm fierbinte, vom evita mâncărurile acre. Pentru înlocuirea acestora, vom consuma alimente naturale, fructe, legume, plante în stare cât mai naturală.


                      VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii