Balsam natural pentru păr cu portocală, iaurt şi lapte de cocos



Cum preparăm balsamul cu portocală , iaurt şi lapte de cocos

După cum vorbeam în articolele anterioare , voi prezenta o nouă reţetă de balsam pentru păr, naturală care vă va ajuta să vă refaceţi părul în totalitate .


Această reţetă de balsam previne căderea părului şi combate eficient apariţia mătreţii , datorită compuşilor naturali din portocală aceştia au proprietatea de a hrăni firul de păr , îl vor face mai moale , felxibil , viguros şi strălucitor.

Portocala conţine vitamina C din abundenţă dar şi bioflavonoizi care împiedică ruperea firelor de păr şi stimulează eficient creşterea părului sănătos.

O contribuţie eficientă şi vizibilă o are şi laptele de cocos care hidratează părul deteriorat , având în compoziţia sa vitamina E şi grăsimi naturale benefice , reuşeşte să hrănească firul de păr din abundenţă , acesta căpătând strălucire şi volum .

Iată de ce avem nevoie să preparăm balsamul nostru:

- 1 ou proaspăt de prefereat bio

- 1 cană iaurt natural bio

- 4 linguri de suc de lămâie 

- 40 - 50 ml. suc de portocală proaspăt stors

- 50 ml. lapte de cocos

Vom amesteca toate ingredientele într-un vas din sticlă şi vom aplica balsamul pe părul umed , acoperim cu o cască pentru duş sau cu o pungă bine ajustată pe cap , vom lăsa să acţioneze timp de o jumătate de oră , clătim şi spălăm părul cu un şampon uşor .


 Pentru a te bucura de beneficiile acestei reţete foloseşte-o săptămânal.

VĂ DORESC SĂNĂTATE CĂ - I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Mai puteţi citi şi : ( apasă titlul albastru )  Balsam natural pentru păr cu ulei de susan şi aloe vera , preparat chiar de tine



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii