Balsam natural pentru păr cu ulei de susan şi aloe vera , preparat chiar de tine



CUM PREPARĂM BALSAMUL CU ULEI DE SUSAN ŞI GEL DE ALOE VERA

Continuăm cu prezentarea unei noi reţete de balsam pentru păr , balsam natural , pregătit de noi în bucătărie şi anume o reţetă simplă şi eficientă .


Timpul vacanţelor se apropie cu repeziciune iar noi trebuie să fim pregătiţi pentru asta , iar ca părul nostru să arate bine trebuie îngrijit şi hidratat corespunzător . Şi cum asta nu se poate realiza în perioade de timp scurte şi foarte scurte , trebuie să încep să lucrăm la asta din timp.

Cu toţii cunoaştem faptul că datorită trecerii de la sezonul rece la cel cald corpul nostru trece prin anumite modificri şi implicit şi părul nostru . 

Datorită acestor schimbări părul poate suferi şi degrada dacă nu îl îngrijim corespunzător iar cel mai important este să găsim remedii naturale şi măcar pentru o perioadă până la o refacere totală să uităm de produsele chimice pe ntru îngrijirea acestuia.

Uleiul de susan luptă eficient împotriva infecţiilor datorită agenţilor antibacterieni şi antifungici fiind un excelent adjuvant în lupta cu mătraţa şi ciupercile scalpului, infecţii sau mâncărimi.

Gelul de aloe vera reduce inflamaţia , calmează şi răcoreşte plăcut scalpul .


Iată de ce avem nevoie pentru prepararea balsamului :

- 1 lingură de ulei de măsline

- 1 cană de iaurt bio

- 2 linguri ulei susan

- 2 linguri de gel aloe vera

Amestecăm ingredientele într-un vas de sticlă până la omogenizare după care aplicăm pasta pe părul umed , acoperim capul cu o pungă pe care o ajustăm corespunzător şi lăsăm să acţioneze timp de 1 oră . După scurgerea timpului clătim cu apă şi spălăm părul cu un şampon uşor .

Vom folosi acest balsam o dată pe săptămână.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Mai puteţi citi şi : Balsam pentru păr , preparat chiar la tine acasă din miere şi ulei de cocos

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii