Balsam pentru păr , preparat chiar la tine acasă din miere şi ulei de cocos



REŢETĂ BALSAM NATURAL DIN MIERE ŞI ULEI DE COCOS

Pentru a avea un păr sănătos şi frumos , nu trebuie neapărat să folosim tratamente cosmetice chimice şi costisitoare , putem folosi reţete simple , naturale şi foarte eficiente ,chiar de noi  şi chiar în bucătăria noastră.


Reţeta cu miere şi ulei de cocos este extrem de uşor de realizat , aplicat, În această perioadă de la sezonul rece la cel cald părul suferă şi el nişte transformări iar din această cauza el trebuie îngrijit şi hidratat corespunzător .

Uleiul de cocos are proprietatea de a realiza în mod eficient hidratarea firului de păr în profunzime şi ajută părul gri să devină negru datorită compoziţiei sale de vitamine şi minerale , în timp ce faimoasa miere hidratează şi întăreşte rădăcina firului de păr.

Iată de ce avem nevoie pentru a realiza  balsamul:

- 2 linguri de miere

- 4 linguri de ulei de cocos 


Vom amesteca bine mierea cu uleiul de cocos într-un castronel după care punem castronelul în apă caldă , aceasta având rolul de a ţine cât mai fluid amestecul nostru .

Aplicăm balsamul pe părul umed şi pe scalp , vom acoperi capul cu o cască de duş sau o pungă pe care o vom fixa bine pe cap şi vom lăsa să acţioneze preţ de 30 de minute.

După cele 30 de minute scurse vom clăti părul abundent cu apă caldă , până vom simţi părul curat şi catifelat.

Pentru obţinerea unor rezultate optime vom folosi acest balsam de 3 ori pe săptămână.

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Mai puteţi citi şi : Balsam natural pentru păr cu banană , ulei de măsline şi miere

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii