Remedii naturiste cu apă



REMEDII CU APĂ PENTRU DETOXIFIERE

Cu toate că pare incredibil , totuşi remediile naturiste sunt şi pe bază de apă , mai ales dacă ţinem cure, diete pentru diferite afecţiuni sau pur şi simplu un regim pentru slăbit , aceste reţete sunt recomandate pentru a ne ajuta .

Zeamă de lămâie cu apă 


Apa cu lămâie este o soluţie alcalină foarte potrivită în a echilibra ph-ul organismului , aşa că recomandarea este să consumăm dimineaţa un pahar cu apă în care vom stoarce zeama de la o lămâie , acesta ne va înbunătăţii digestia , va întîri imunitatea , este un bun diuretic şi ne va oferi energia necesară pentru întreaga zi.

Miere cu apă

Este extrem de hrănitoare , diminuează durerile provocate de artrită , este un bun antibiotic natural, elimină toxinele , purifică sângele , oferă energie , reduce pofta de dulce . Se diluează o lingură de miere într-un pahar cu apă şi-l vom consuma de dimineaţă pe stomacul gol timp de cel puţin 4 săptămâni.

Cuişoare cu apă 

Acest amestec va regla nivelul de zahăr din sânge , are proprietăţi antispaatice , reglează digestia , are efect afrodisiac şi are proprietăţi antibacteriene. Adăugăm 5 cuişoare într-un litru de apă pe care le vom lăsa peste noapte, a doua zi vom consuma toată apa pe parcursul întregii zi.

                          VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii