Creme pentru toate tipurile de ten , preparate chiar de voi acasă | Cafeneaua Subiectelor



REŢETE CREME NATURALE PENTRU ORICE TIP DE TEN

Dacă aveți tenul gras deja cunoaşteţi problemele care apar frecvent pe piele, cum ar fi porii mari, acneea și punctele negre.

 Numeroase probleme ale pielii pot fi rezolvate prin eliminarea anumitor alimente din dieta noastră zilnică, cum ar fi zahărul rafinat, acesta dezvoltă şi favorizează formarea de acnee.


Cu toate acestea, există și soluţii naturale pentru a rezolva problemele de piele. Inițial, trebuie să găsiți produse eficiente și potrivite pentru curăţare în profunzime şi hidratare.

Sunt unele produse care tratează acneea și reduc porii în dimensiune, dar nu sunt potrivite pentru tipurile de piele și, astfel, duc la probleme şi mai mari. 

În plus, încercați întotdeauna să utilizați produse naturale de casă pentru a trata pielea, timp în care prevenim problemele cauzate de anumite substanțe chimice.

Iată rețetele unor produse extrem de eficiente și benefice pentru îngrijirea naturală a pielii:

Gel de spălare pentru piele uscată sau grasă:

- 2 linguriţe ulei de migdale dulci

- ¼ cupa gel de aloe Vera

- 1 linguriţă de ulei esențial (opțional)

Într-un castron mic, combinăm toate ingredientele pentru a obține un amestec omogen și păstrați-l într-un recipient potrivit. În cazul pielii grase, înlocuiți uleiul de migdale cu un săpun lichid.


Spălarea principală a feţei:

- 2 linguri ulei de măsline

- ½ ceaşca de săpun lichid cu ph

- 10 picături de ulei esențial

Într-un castron mic, adăugăm toate ingredientele și amestecăm bine, apoi, turnăm amestecul într-un recipient corespunzător și îl putem folosi ca un echipament de curățare multifuncțional. 

În cazul tenului gras, uleiul trebuie înlocuit cu gel de aloe vera iar pentru a prepara o cremă de exfoliere folosim aceleaşi ingrediente însă mai adăugăm doar o o jumătate de linguriţă de zaţ de cafea.

Spălarea feței pentru tenul acneic sau gras:

- ¼ ceaşcă de oțet de cidru de mere

- ½ ceaşca de miere organică

- 10 picături de ulei de arbore de ceai

Se amestecă toate ingredientele, apoi, luați pe deget o cantitate mică și o întindem pe față şi o lăsăm să acţioneze 10-15 minute, după care folosiţi un disc demachiant umed din bumbac pentru a şterge faţa, apoi spălăm cu apă călduță.

Cremă cu spumă pentru toate tipurile de ten:

- ⅓ cană  săpun cu ph

- ½ linguriță ulei de nucă de cocos

- 10-15 picături de ulei esențial de lavandă

- ⅔ cană de apă filtrată sau apă distilată

Amestecați toate ingredientele într-un vas mai mic, transferați amestecul într-un recipient gol și utilizați-l ori de câte ori aveți nevoie.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii