Cum ne detoxifiem organismul şi slăbim cu ajutorul sucului de orz verde



SUCUL DIN ORZ VERDE ŞI BENEFICIILE SALE 

Nici nu ne imaginăm ce beneficii majore are sucul de orz  verde asupra sănătăţii noastre , el este o sursă bogată de minerale şi enzime detoxifiante extrem de puternice , deoarece orzul verde conţine proteine , potasiu ,siliciu , fier , calciu , minerale de care organismul nostru are foarte mare nevoie dar şi vitamine precum A ,B ,C.


Ca să înţelegem cât de valoros este orzul verde pentru organism iată câteva detalii comparative :

Orzul verde conţine :

 - de 250 de ori mai multă vitamina A decât salata verde 

 - de 7 ori mai multă vitamina C decât faimoaseleor portocale

 - de 11 ori mai mult calciu decât laptele

 - de 10 ori mai mult fier decât ţelina

- de 25 de ori mai mult potasiu ca mai cunoscutele banane

- de 10 ori mai multă vitamină B1 ca spanacul

Aceste date sunt menite să vă convingă cât de bun este orzul verde care pe lângă efectului detoxifiant foarte puternic , el are şi un bogat conţinut de fibre ceea ce îl recomandă în curele de slăbire şi pentru a controla greutatea.

Sucul obţinut din orz verde ne reglează metabolismul, combate oboseala psihică şi fizică .

Dacă aveţi nevoie de acest suc şi vreţi să-l folosiţi îl puteţi găsi în farmacii sub titulatura de SOD natural sau îl putem cultiva chiar noi în casă , balcon sau grădină.


Pentru a obţine orzul verde vom folosi o tavă în care punem un strat de pământ cu o grosime aproximativ de 3 cm şi vom însămânţa boabe de orz la o distanţă de 1 cm unul faţă de celălalt.
Sau putem folosi aceiaşi metodă când punem grâul la încolţit de Sf. Andrei .

Tava o vom aşeza la lumină şi soare pe care o vom uda la interval de 3 zile , iar în câteva săptămâni vom avea orz verde răsărit şi înalt de 15 cm. ,  acesta este momentul prielnic să recoltăm firele de orz verde. Vom tăia tulpinile cam la 1 cm deasupra solului deoarece dacă le vom uda ele vor mai creşte de 2 ori , spălăm bine şi le vom da prin maşina de tocat . Tocătura rezultată o vom trece prin blender sau o stoarcem prin tifon , colectând sucul într-o cană sau pahar.

Vom amesteca 50 ml . de suc cu 100 ml. de apă plată . Vom bea 50 ml .de 3 ori pe zi înainte de mese pe o perioadă de 3 săptămâni , timp în care vom evita consumul  de carne roşie ,zahări , carne roşie şi carnea procesată ,lapte dulce ,produsele de patiserie ,băuturile dulci şi acidulate prăjelile sarea iodată şi rafinată ,gluten.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii