Porumbul fiert şi beneficiile sale pentru sănătatea ta | Terapia Naturistă



PORUMBUL FIERT NE MENŢINE SĂNĂTOŞI

Porumbul fiert reprezintă pentru mulţi dintre noi o delicatesă a verii, foarte gustos, dar şi foarte sănătos, el reprezentând o mare sursă de vitamine, minerale, fibre şi nutrienţi.


Este ideal pentru consum şi chiar indicat în curele de slăbire.

El este un bun antioxidant şi nu conţine multe calorii, asta înseamnă că nu îngraşă şi mai are avantajul că prin fierbere el nu-şi pierde din substanţele nutritive, comparativ cu alte legume.

Iată câteva beneficii ale consumului de porumb fiert :

- Porumbul fiert conţine thiamină, această substanţă ajută la buna funcţionare a creierului, fiind un bun stimulent pentru memorie şi luptă foarte eficient în prevenirea Alzhaimer.

- Porumbul fiert conţine foarte multe fibre, iar asta îl recomandă pentru cei care au probleme cu tranzitul intenstinal şi constipaţia.

- Porumbul fiert conţine o cantitate impresionantă de vitamina B5, iar consumul unui porumb combate rapid oboseala.


- Acidul folic, pe care îl găsim în compoziţia porumbului, menţine sănătatea inimii şi a vaselor de sânge, ceea ce înseamnă că previne producerea infarctului miocardic şi apariţia bolilor cardiovasculare.

- Porumbul mai conţine o substanţă numită zeaxantină, care este foarte benefică pentru menţinerea şi chiar îmbunătăţirea vederii.

Prin urmare, liber la consumul de porumb fiert, el ne va desfăta papilele gustative şi va avea beneficii importante pentru sănătatea noastră.

                 VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii