Consumă zilnic oţet de mere şi vei rămâne surprins de rezultate | Terapia Naturistă



CONSUMĂ OŢET DE MERE ZILNIC ŞI VEI RĂMÂNE SURPRINS DE REZULTATE

Oţetul de mere ocupă un loc fruntaş când vorbim despre alimentele minune, deoarece în compoziţia lui se găsesc substanţe nutritive şi fibre care sunt foarte benefice organismului nostru şi ne ajută să tratăm o paletă largă de afecţiuni, de la a reduce apetitul alimentar, până la cancer şi diabet.


Ajută la absorbirea substanţelor nutritive din alimentele pe care le consumăm şi îl putem consuma diluat cu apă sau în amestec cu alte alimente (salate, sosuri)

Oţetul de mere va reduce nivelul de zahăr din sânge după ce am mâncat şi poate ajuta la diminuarea poftelor culinare şi în acelaşi timp probabilitatea dezvoltării diabetului de tip 2.

Dacă vom dilua o linguriţă de oţet de mere în 200 ml. de apă şi-l vom consuma înainte de masă, aceasta ne va diminua pofta de mâncare şi astfel vom scăpa şi de kilogramele în plus.

Dacă vom dilua în 200 ml. de apă 2 linguriţe de oţet de mere  şi vom consuma înainte de masă, acestea vor reduce nivelul de zahăr din sânge.


Ne poate ajuta şi în cazurile de constipaţie, acţionând ca un laxativ lejer natural.

Dacă nu îl vom consuma corect ne va face mai mult rău decât bine, aşadar oţetul de mere nu se va consuma niciodată nediulat pe stomacul gol şi de preferat este să bem cu paiul astfel vom diminua contactul cu papilele gustative.



              VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii