Ceaiul de vânătă și beneficiile sale terapeutice | Terapia Naturistă



CUM PREPARĂM CORECT CEAIUL DE VÂNĂTĂ

Cu toții cunoaștem delicioasa legumă și multe moduri în care o putem prepara, însă sunt convins că nu mulți cunosc faptul că din vânătă putem obține un ceai cu adevărat benefic pentru sănătatea noastră.

Acum procurarea lor este destul de facilă pe toată perioada anului, unde le vom găsi în super-market-uri, bineînțeles la prețuri variate în funcție de anotimp.

Săracă în grăsimi vegetale, cu un conținut bogat de vitamine, fibre și minerale, gustoasa vânăta ne asigură și o detoxifiere a organismului rapidă și eficientă.

Ceaiul de vânătă este recomandat pentru eliminarea insomniei, scade colesterolul și previne constipația. 


PENTRU PREPARAREA CEAIULUI DE VÂNĂTĂ AVEM NEVOIE DE :

- 2 rondele de vânătă de aproximativ 1 - 1,5 cm. grosime

- 2 lingurițe miere naturală 

- 300 ml. apă plată

Vom pune apa la fiert într-un vas, iar când aceasta va ajunge în punctul de fierbere adăugăm cele două ronde de vânătă. 


Îndepărtăm vasul de pe foc și-l astupăm, lăsându-l la infuzat aproximativ 10 minute. Descoperim vasul și lăsăm să se mai răcească până la stadiul de călduț, după care vom adăuga mierea.

Vom consuma zilnic 3 căni, pe o perioadă de 3 săptămâni .

                 VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii