Oțetul de mere - remediu naturist pentru afecțiunile sezonului rece - Terapia Naturistă



SCAPĂ DE TUSE CU AJUTORUL OȚETULUI DE MERE 

Oțetul de mere este un antiseptic natural excelent care elimină cu succes bacteriile și virușii sezonului rece care provoacă răceala și gripa .


Datorită compoziției sale de minerale ca magneziu , calciu ,potasiu ,fosfor , cupru ,fier, sodiu,fluor ,siliciu , clor , toate acestea îl fac să aibă excelente proprietăți antivirale și antibacteriene fiind un excelent aliat împotriva gripei și răcelii.

Pentru durere în gât - vom amesteca 100 ml. de oțet de mere cu 2 linguri de miere naturală pe care le vom amesteca în 300 ml. de apă caldă . 

Consumăm câte o lingură la intervale de 4 ore , până la ameliorarea simptomelor . Acestea două ingrediente vor lupta cu mare succes împotriva durerilor în gât acționând ca un adevărat antibacterian .


Pentru gargară - vom amesteca în 200-250 ml. de apă călduță patru lingurițe de oțet de mere pe care îl vom consuma pe parcursul unei întregi zile .

Pentru răceală - vom amesteca 2 linguri de oțet de mere într-un pahar cu apă călduță și vom consuma întreaga cantitate . Repetăm operațiunea la intervale de 6-8 ore. 

De preferat este să utilizăm un oțet de mere preparat în casă , adică natural 100 %.

Pentru frecție - vom folosi oțet de mere simplu iar după terminarea acesteia vom uda șosetele pe care le vom ține în picioare întreaga seară .

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii