Băile cu ceai şi beneficiile lor | Terapia Naturistă



BĂILE DE CEAI 

Cu siguranţă la sfârşitul săptămânii simţim nevoia de o relaxare în plus, iar pentru asta avem nevoie de timp şi ceva bani pentru a putea merge la un centru SPA, unde relaxarea este cuvântul de ordine.

 Acum ca să fim cinstiţi cu noi, nu toţi avem timpul, dispoziţia şi banii necesari pentru a vizita aceste centre, însă nevoia acută de relaxare nu va dispărea doar din motivele mai înainte arătate.

Însă nu totul este pierdut, nu totul este terminat în acest aspect, există şi o alternativă simplă, puţin costisitoare şi la îndemâna noastră. Soluţia este destul de eficientă şi chiar indicată pentru relaxare şi sănătate este baia cu ceai.


 Imaginați-vă numai ce efecte revigorante şi beneficie are o asemenea baie asupra organismului dvs., cu mirosurile inconfundabile ale diferitelor plante, acesta ne ajută foarte mult pentru psihic, decongestionarea muşchilor şi o stare de bine generală.

Tot ce trebuie să facem pentru asta, este să alegeţi tipul de ceai pe care îl doriţi să-l folosiţi pentru relaxarea de la sfârşit de săptămână. Voi prezenta orientativ câteva tipuri de ceai, însă totul rămâne la alegerea dumneavoastră.

- Ceaiul de mentă, cu mirosul său inconfundabil va revigora pielea, având efecte extrem de eficiente asupra labelor picioarelor, datorită calităţilor sale antifungice.

- Ceaiul de muşeţel, va înmuia pielea, este recomandat să înmuiem chiar şi capul în acest ceai, deoarece are efecte antibiotice şi va acţiona şi asupra firului de păr şi a scalpului.

- Ceaiul verde este favoritul măştilor de faţă, iar tanini din compoziţia lui tonifiază pielea şi amplifică activitatea antioxidantă.

- Ceaiul negru este varianta mai ieftină a ceaiul verde, însă cam cu aceleaşi efecte.


Iată cum putem prepara o baie cu ceai :

Avem nevoie de 6 plicuri de ceai din care doriți, pe care le vom infuza în 1 litru de apă fierbinte,(nu clocotită) pe care le vom lăsa la infuzat cca. 10 minute, după care pregătim cada cu apă fierbinte, turnăm infuzia în cadă amestecând.

Acum sunteți pregătiți pentru o baie relaxantă şi binemeritată.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii