CUM PREPARĂM APA DE GHIMBIR
Apa de ghimbir, consumată regulat, este una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele, de a ne creea o stare de saţietate, dar şi de a ne întări organismul pentru sezonul rece.
Înlocuind apa cu apă de ghimbir şi zeamă de lămâie este una dintre cele mai bune metode de a pierde din greutate.
Infuzia cu ghimbir este foarte eficientă în arderea grăsimilor acumulate pe talie, şolduri şi coapse.
Cum preparăm apa de ghimbir :
Tăiem o rădăcină proaspătă de ghimbir în felii, le punem în 1 litru de apă și punem la punem la fiert la foc mare. Când apa a dat în clocot, dăm focul mai mic şi mai lăsăm să fiarbă 15 minute, după care lăsăm la răcit. Strecurăm şi consumăm tot lichidul pe parcursul unei întregi zile.
O altă variantă de a obţine această apă este de a tăia ghimbirul felii, şi le vom pune într-un litru de apă la frigider timp de 8-10 ore.
Beneficii :
- detoxifică organismul
- reduce inflamaţia şi durerile articulare
- favorizează arderea rapidă a grăsimilor
- reglează colesterolul
- scade tensiunea arterială
- subţiază sângele
- întăreşte imunitatea
- alungă răceala
- combate constipaţia
Sunt doar câteva dintre beneficiile acestei ape, pe care ar trebui să o consumăm zilnic.
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
1 Comentarii
BUNA RETETA, MULTUMIM...
RăspundețiȘtergere