Apa de ghimbir şi beneficiile sale | Terapia Naturistă



 CUM PREPARĂM APA DE GHIMBIR 

Apa de ghimbir, consumată regulat, este una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele, de a ne creea  o stare de saţietate, dar şi de a ne întări organismul pentru sezonul rece.

 Înlocuind apa cu apă de ghimbir şi zeamă de lămâie este una dintre cele mai bune metode de a pierde din greutate.

 Infuzia cu ghimbir este foarte eficientă în arderea grăsimilor acumulate pe talie, şolduri şi coapse.


Cum preparăm apa de ghimbir : 

  Tăiem o rădăcină proaspătă de ghimbir în felii, le punem în 1 litru de apă și punem la punem la fiert  la foc mare. Când apa a dat în clocot, dăm focul mai mic şi mai lăsăm să fiarbă 15 minute, după care lăsăm la răcit. Strecurăm şi consumăm tot lichidul pe parcursul unei întregi zile.

O altă variantă de a obţine această apă este de a tăia ghimbirul felii, şi le vom pune într-un litru de apă la frigider timp de 8-10 ore.

Beneficii :

- detoxifică organismul

- reduce inflamaţia şi durerile articulare

- favorizează arderea rapidă a grăsimilor

- reglează colesterolul 

- scade tensiunea arterială

- subţiază sângele 

- întăreşte imunitatea

- alungă răceala

- combate constipaţia

Sunt doar câteva dintre beneficiile acestei ape, pe care ar trebui să o consumăm zilnic.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Trimiteți un comentariu

1 Comentarii