Ceaiul de desmodium - o plantă miraculoasă care reface ficatul | Terapia Naturistă



DESMODIUM , PLANTA CARE REGENEREAZĂ FICATUL

Desmodiu este o plantă care creşte în zonele umede ale Africii Ecuatoriale care are proprietăţi miraculoase în tratarea şi refacerea ficatului.

 Cunoaştem faptul că ficatul este practic bucătăria organismului şi că el împarte substanţele hrănitoare spre sânge şi elimină toxinele pe care le trimite în aparatul digestiv pentru a fi evacuate, adică el sintetizează proteinele şi filtrează substanţele nocive. 




Tot ficatul este acela care ne reglează metabolismul, asimilează vitaminele, asigură buna funcţionare a hormonilor. El are puterea de a se reface singur dacă avem grijă să-i oferim elementele de care are nevoie.

Ficatul este destul de sensibil când vine vorba despre alcool, tutun, grăsimi de aceea este bine să oprim atacul violent asupra sa cu elementele de mai sus menţionate.

Este adevărat că sunt destule plante care ajută ficatul, îl detoxifiază şi îl ajută să fie sănătos, printre cele mai cunoscute plante sunt anghinarea, ridichea neagră, păpădia, armurariu însă desmodiul, planta africană este cea mai puternică dintre toate.

Desmodiul este recomandat persoanelor care au hepatită pe care o poate vindeca foarte repede în câteva săptămâni chiar tratează disfuncţiile ficatului şi îl protejează în timpul tratamentului chimioterapeutic. 

Normalizează nivelul enzimelor din ficat şi relaxează ţesutul muscular fin ce ajută în regenerare fiind foarte util când vine vorba de intoxicări cu alcool sau droguri.


 Vom putea găsi această plantă în farmaciile bio sau naturiste sub formă de ceai, capsule, tinctură sau extract.

Pentru afecţiuni ale ficatului este recomandată o doză de 10 grame de plantă uscată la un litru de apă, iar tratamentul va dura 30 de zile.

Pentru prevenirea modificărilor hepatice în urma chimioterapiei doza se va reduce la 6 g. la litru de apă, se va consuma cu 2 zile înainte de chimioterapie și 5 zile după.


                       VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

2 Comentarii