Crema care ne scapă de durerile de spate și mijloc, făcută chiar de tine acasă | Terapia Naturistă



CUM PREPARĂM CREMA DIN ARDEI IUTE 

Durerile de spate și mijloc dau bătăi de cap, din păcate  multor oameni, iar de cele mai multe ori nu avem un calmant sau o cremă analgezică la îndemână. Astăzi vă voi prezenta o cremă 100% naturală, având ca bază ardeiul iute.

 Crema este ușor de preparat și combate eficient durerile, iar în plus are avantajul că totul este natural.

Cu toţi cumpărăm din când în când acei plasturi cu ardei iute sau unguente care combat durerile de spate și mijloc.

 Majoritatea unguentelor şi cremelor pentru dureri de spate sunt pe bază de capsicină, care este extrasă din iuţeala ardeilor, aceasta acţionând ca analgezic şi nu se recomandă a fi aplicată peste răni deschise.

Iată o reţetă care ne învață cum ne putem prepara acasă această cremă care, pe cât este de naturală, pe atât este de eficientă. 



Ce ne trebuie pentru a prepara crema :

 - 5 lingurițe de ardei iute măcinat 

- 1 pachet de unt cu grăsime 80%


Punem o cratiţă pe foc în care punem untul pentru a-l topi, după ce untul devine lichid adăgăm cele 5 linguriţe de ardei iute, după care turnăm compoziţia într-un alt recipient (de preferat plastic să nu se crape) şi amestecăm până ardeiul este încorporat foarte bine în untul lichid, apoi răsturnăm compoziţia înapoi în cratiţă, unde îl mai fierbem 1 minut. 

Următorul pas este să strecurăm compoziţia cât aceasta este fierbinte apoi o lăsăm la răcit. Când s-a răcit suficient, o punem la frigider. 

 Folosim când e cazul, ungând locurile dureroase şi masăm până când pielea va absorbi  toată crema.

Recomand această cremă cu multă încredere, iar dacă aveți posibilitatea și vă doriți un remediu naturist 100 %, nu ezitați să o preparați.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii