Flori de tei şi cimbrişor - o infuzie perfectă | Terapia Naturistă



CEAIUL CE NE OFERĂ UN SOMN SĂNĂTOS ŞI NE DETOXIFICĂ ORGANISMUL

Este adevărat faptul că sunt o mulțime de combinație de plante care sub formă de ceai ne ajută să tratăm diverse afecțiuni și stări. 

Această infuzie este una dintre cele mai bune ceaiuri de băut seara, înainte de culcare, deoarece atât florile de tei, cât şi cimbrişorul ne conferă o stare de linişte şi calm care ne va ajuta să dormim şi să ne odihnim bine. 


Acest amestec de flori de tei şi cimbrişor este foarte benefic pentru acţiunea sa de curăţare a organismului de toxine şi întărirea sistemului imunitar.

Cimbrişorul, datorită timolului, o substanţă din compoziţa sa, are acţiune antiseptică, antibacteriană şi antifungică, iar asta ne va detoxifia şi curăţa organismul în timp ce noi dormim, iar florile de tei sunt deja recunoscute pentru efectele lor calmante ce ne va oferi o odihnă bine meritată.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A OBŢINE INFUZIA :

- 15 g. cimbrişor uscat sau proaspăt

- 15 g. flori de tei 

- 25 g. miere (cca. 1 lingură)

- 200 ml. apă 


Vom pune apa la fiert, iar când aceasta a început să de în clocot, adăugăm florile de tei şi cimbrişorul proaspăt şi vom lăsa să fiarbă cca. un sfert de oră, dăm vasul jos de pe foc şi mai lăsăm la infuzat preţ de 10 minute, filtrăm, adăugăm mierea şi consumăm seara, înainte de culcare cu o jumătate de oră.

Aceste ingrediente le găsim uşor în magazinele de specialitate tot timpul anului.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii