Minunile din zeama de varză | Terapia Naturistă



MINUNILE DIN ZEAMA DE VARZĂ 

Se spune că regina legumelor murate , este varza care este extrem de sănătoasă fiind bogată în vitamine dar mai ales în vitamina C care este în proporţie mai mare ca în portocale. 


Mai conţine vitaminele A ,B1,B2,B3,B6, B9, şi E , magneziu, fier, potasiu, iod dar şi acid lactic care se află din abundenţă în zeama de varză.

Zeama de varză murată ne asigură un tranzit intestinal bun, combate constipaţia şi cancerul de colon.


Este recomandată în curele de slăbire , stimulează circulaţia sângelui, combate febra, scade colesterolul, este recomandată şi în cazul pietrelor la rinichi, a giardiozei şi a gastritei.

 Se consumă timp de 3 săptămâni câte o jumătate de pahar de 3 ori pe zi înainte cu jumătate de de oră înaintea meselor principale .

 Pentru pietrele de la rinichi dacă sunt de dimensiuni mici se va amesteca 1 litru de zeamă de varză cu 400 ml. de ulei nerafinat şi zeama de la 4 lămâi. 

Înainte de acestă procedură nu se mănâncă nimic 24 h, în care, timp de 4-5 ore organismul răspunde cu diaree, ajutând colecistul să se cureţe de pietre, iar după procedură timp de două săptămâni se va bea ceai de muşeţel şi fenicul. 



Pentru gastrită se consumă zilnic zeamă de varză încălzită înaintea celor 3 mese principale iar doza poate creşte până la 2 pahare pe zi .

Zeama de varză este recomandată şi în cazuri de hemoroizi, se consumă 100 ml. de zeamă caldă de 3 ori pe zi înaite de masă. Dacă hemoriizii se asociază cu săngerări atunci se vor consuma 3 pahare pe zi şi se va mânca zilnic salată de varză murată.

Tratează astenia şi lipsa vitaminelor din organism, se amestecă un pahar de zeamă de varză cu unul de suc de roşii, se vor mai adauga o lingură de mier , o lingură de suc de lămâie şi 150 ml. de apă plată şi se va consuma zilnic câte un pahar de 2 ori pe zi până la ameliorarea sănătăţii.


                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii