Remedii naturale împotriva infecțiilor renale și a vezicii urinare | Cafeneaua Subiectelor



Remedii naturale pentru infecția rinichilor, vezicii urinare 

Se cunoaște faptul că infecția rinichilor este o afecțiune destul de gravă care necesită un tratament destul de puternic. Această infecție apare în urma infecției la nivelul vezicii urinare netratate, extinzându-se la rinichi. În general femeile sunt mai predispuse la aceste afecțiuni.


În astfel de cazuri ale infecției la rinichi trebuie să recurgem la o medicație adecvată și chiar la o dietă. Împotriva acestei afecțiuni avem la îndemână și remedii naturiste destul de eficiente în tratarea acesteia.

- Unul dintre remediile care luptă eficient împotriva infecției renale este oțetul din cidru de mere, acesta conține acid malic care are proprietăţi antibacteriene. Acest oțet poate fi utilizat și în cazurile de infecție a vezicii urinare. Se ia 2 lingurițe de oțet din cidru de mere amestecat în 100 ml. de apă, de 2 ori pe zi.

- Un alt remediu naturist foarte bun pentru infecțiile renale este usturoiul, acesta conține alicin care are proprietatea de antiinflamator, antibacterian și antifungic și antioxidant. Consumând 3 - 4 căței de usturoi crud zilnic poate vindeca această infecție în câteva zile.


- Turmericul este și el recomandat în această afecțiune, el conține curcumină care este un puternic agent antimicrobian, antiinflamator, antifungic. Putem consuma praf de turemeric sau amestecat în alimente

- Un alt aspect important în infecțiile renale este dieta. Aceasta trebuie să fie lipsită de zahăr care ajută la dezvoltarea bacteriilor și să conțină mai mult produse lactate care conțin probiotice și astfel vom opri creșterea bacteriilor dăunătoare.

- Ghimbirul se află și el pe lista remediilor naturiste care ne ajută în eliminarea și combaterea infecției urinare și renale. Consumând ceai de ghimbir sau pur și simplu ras în salate, ne va ajuta enorm în aceste afecțiuni.


                    VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE ! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Siropul de casă care ne ajută să slăbim, ne îmbunătățește auzul, vederea și memoria | Terapia Naturistă

Ceaiul din pănuși de porumb și sănătatea | Terapia Naturistă

Sucul care va reface ficatul aproape complet | Terapia Naturistă