Remediu naturist care ajută ficatul, colonul dar şi vederea | Terapia Naturistă



REMEDIU NATURIST CARE AJUTĂ FICATUL ,COLONUL ŞI VEDEREA

Cu toţii am devenit mai preocupaţi de sănătatea nostră  şi acordăm o mai mare atenţie, la ce alimente consumăm, însă chiar şi cu cea mai riguroasă atenţie, odată cu trecerea anilor organismul începe să obosească. 

Primele organe care încep să se resimtă sunt ficatul, colonul şi ochii, iar înainte să ne orientăm înspre tratarea clasică cu medicamente, ar trebui să încercăm acest remediu 100% natural foarte puternic, uşor de preparat, ieftin, dar cel mai important este că nu dă reacţii adverse.

Acest preparat nu se poate lăuda cu cel mai bun gust, însă pentru efectele sale benefice chiar merită să trecem peste problema gustului şi trebuie să ne impunem să consumăm acest remediu naturist, zilnic.

 Pe lângă multe altele, ne ajută la curăţarea grăsimilor din ficat, ajută circulaţia vasculară, menţine sănătatea colonului, combate stresul şi revigorează întregul organism.


IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU PREPARAREA LUI :

- zeama de la o lămâie

- 3 bucăți de sfeclă

- 2 cepe

- sare

- ulei de măsline


Curăţăm sfecla pe care o fierbem cu puţină sare, o scoatem şi o tăiem cuburi mici, pe care le punem într-un castron. 

Tocăm ceapa mărunt, pe care o amestecăm în castronul cu sfeclă, adăugăm puţin ulei de măsline şi zeama de lămâie peste care presărăm sare după gust.

 Vom lăsa castronul cca.1 oră descoperit înainte de a consum .

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii