Remediu naturist italian care ne menţine tineri | Terapia Naturistă



CUM ŞI LA CE NE AJUTĂ REMEDIUL NATURIST FOLOSIT DE ITALIENI

Probabil că tuturor ne pare rău că sezonul cald a trecut și sezonul anotimpurilor reci își face simțită prezența din ce în ce mai evident. Totuși trebuie să cunoaștem faptul că organismul nostru suferă transformări printre care se află și pielea. 

 Acest remediu naturist este foarte eficient în combaterea îmbătrânirii premature şi reuşeşte să menţină elesticitatea pielii.


 Datorită ritmului cotidian destul de alert pe care îl trăim, datorită stresului provocat de zgomote, griji, problemele de la serviciu, alimentaţia din ce în ce mai procesată, timpul din ce în ce mai puţin petrecut în familie, fumatul, consumul de alcool, somnul insuficient, expunerea exagerată la razele solare şi multe altele, toate acestea au tendinţa de a ne îmbătrâni prematur.

Suntem conştienţi de faptul că de procesul de îmbătrânire nu poate scăpa nimeni, însă totuşi îl putem încetini, iar pentru asta acest remediu naturist este un excelent aliat. Chiar şi mişcarea este un factor benefic pentru a arăta tânăr şi în formă, de aceea este bine să facem mişcare ori de câte ori avem ocazia, chiar şi un simplu mers pe jos.

IATĂ CUM PREPARĂM REMEDIUL NATURIST ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Pentru o piele tânără, netedă şi strălucitoare femeile din Italia au o reţetă veche şi eficientă care este compusă din vestitele portocale roşii şi ulei de măsline.


Vom da portocala roşie pe răzătoare pe partea cu dinţii mici şi punem coaja răzuită într-un castron după care stoarcem portocala peste coaja răzuită şi apoi vom adăuga 2 linguri de ulei de măsline, amestecăm până la omogenizare.

Cu mixul obţinut, vom masa zona decolteului, gâtul şi faţa.

Cunoaştem faptul că uleiul de măsline pătrunde foarte uşor în piele, el fiind foarte recomandat pentru toate tipurile de ten, vitamina C care se află din abundenţă în compoziţia portocalei roşii, aceasta îmbogăţeşte producţia de colagen care conferă pielii fermitate.


                           VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii