Remediu naturist tradiţional german miraculos. Află şi tu cum se prepară şi la ce te ajută | Terapia Naturistă



REŢETĂ REMEDIU NATURIST TRADIŢIONAL GERMAN

Acest remediu naturist este un remediu german tradiţional, care a fost folosit mulţi ani de-a rândul cu mare succes în tratarea oboselii, răcelii, gripei, infecţiilor, a scăderii colesterolului, aterosclerozei, a pietrelor la rinichi şi a congestiilor vasculare.


Curăţă organismul de toxine şi întăreşte sistemul imunitar, reduce nivelul colesterolului rău din organism, desfundă arterele, este un bun adjuvant pentru sistemul imunitar şi luptă cu succes în prevenirea infecţiilor. .

CE NE TREBUIE SĂ PREPARĂM ACEST REMEDIU NATURIST :

- 3 cm. de rădăcină de ghimbir sau 2 linguri de ghimbir ras.

- 4 lămâi

- 4 căţei de usturoi

- 2 litri de apă plată

Curăţăm usturoiul, spălăm lămâile pe care le vom tăia felii, apoi le vom pune într-un blender împreună cu ghimbirul şi vom mixa pâna vom obţine un compost omogen, după care punem acest amestec într-o cratiţă cu
cei 2 litri de apă, în care vom amesteca mereu, până când apa va începe să scadă, luăm cratiţa de pe foc, lăsăm la răcit, strecurăm şi vom păstra compoziţia într-un recipient din sticlă. 

După ce s-a răcit, putem adăuga şi puţină miere organică.

Vom consuma un pahar cu 2 ore înainte de masă, pe stomacul gol, timp de 3 săptămâni,  vom face o pauză de o săptămână, apoi vom continua tratamentul pentru o lună.


După 3 săptămâni, ne vom simţi plini de energie, sănătoşi şi mai proaspeţi din punct de vedere fizic, dar şi mental.



                 VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii