Apa cu miere și extraordinarele sale beneficii pentru sănătate | Terapia Naturistă



COMBINAȚIA DE APĂ CU MIERE ȘI BENEFICIILE SALE

Cunoaștem mierea ca alimentul vieții, că este alimentul care nu expiră niciodată și că este un produs natural foarte sănătos.


Mierea are multe beneficii (protecția împotriva cancerului și a bolilor de inimă, vindecă ulcerele, are caracteristici antibacteriene etc.).

Prepararea apei cu miere

Punem o jumătate de ceașcă cu apă pe foc până când devine călduță apoi adăugăm o linguriță de miere în ea.

Trebuie neapărat să folosim întotdeauna o linguriţă de lemn. Vom obține un lichid cu o structură aproape identică cu plasma sanguină iar datorită mierii, veți obține un amestec de cluster creat în apă și vom obține o băutură puternică cu diferite beneficii pentru sănătate.

Ceea ce este cel mai important, este că acest compozit este foarte ușor absorbit în organismul nostru.

Puterile vindecătoare ale apei de miere

Această combinație reglează digestia și activează intestinele.( dacă aveți intestine leneșe, această băutură este perfectă pentru dumneavoastră).

Îmbunătățește sistemul imunitar, întărește sistemul muscular și tratează bronșita și de asemenea, vă va curăța plămânii de mucus.

Această băutură elimină paraziții de pe tractul digestiv, oprește orice sângerare din sistemul digestiv și elimină cu succes toxinele din organism.


Atunci când consumăm acestă combinație în mod regulat, vom observa că linia taliei a crescut, dar nu trebuie să ne îngrijorăm, deoarece acest lucru este cauzat de faptul că fecalele au devenit mai moi și asta ne va balona .Acesta este un semn că organismul nostru drenează foarte bine, curățind eficient colonul..

Apa cu miere normalizează de asemenea funcția colonului ajutând microflora să devină mai puternică eliminând  bacteriile din ea. Acestă combinație este utilă dacă avem probleme cu urinarea deasă nocturnă deoarece mierea colectează apa care va permite rinichilor să funcționeze corect.

Consumarea apei de miere

Beți acest compozit dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare și va ajuta rinichii să funcționeze mult mai bine. Bem cu înghițituri mici, nu dintr-o dată, deoarece se deschide valva stomacului iar apa va ajunge foarte repede în intestine și apoi în sânge.

Cu ajutorul acestei băuturi, fața ta va fi mult mai curată și de asemenea, ne va face pielea delicată, mătăsoasă și strălucitoare. Trebui să știm că mierea este unul dintre cei mai vechi compuși cosmetici din lume.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii