Ce nu ştiai despre apa alcalină şi cum o prepari | Terapia Naturistă




  AFLĂ LA CE TE AJUTĂ APA ALCALINĂ

Tot auzim în jurul nostru de apă alcalină, ph-ul apei, însă nu mulţi dintre noi i-am dat importanţă, considerând ca fiind o informaţie sofisticată sau chiar nefolositoare. 

Ca informaţie, pe scurt, şi fără multe chestiuni chimice, PH-ul apei pe care o consumăm ne poate afecta sănătatea organismului şi chimia acestuia.


În cazul în care mediul organismului continua să fie unul acid, organismul nostru în cele din urmă depozitează substanţe acide în exces în unele zone ale sale cu scopul de a echilibra nivelul pH-ului.

Aciditatea creşte în unele zone ale organismului şi unele dintre celule mor, dar altele pot trăi şi se pot adapta, devenind maligne. Celulele moarte din jurul lor contribuie la acest ciclu
, devenind ele însele acide. 

Celulele maligne se dezvolt
ă nelimitat şi se pot răspândi şi la nivelul altor zone ale organismului, fenomen cunoscut sub numele de boala metastatică.

După cum putem observa, adăugarea apei alcaline în consumul nostru zilnic ne poate aduce în cele din urmă  beneficii uriaşe. 

Apa alcalină este mult mai uşor absorbită la nivelul organismului şi ne hidratează mult mai eficient, ceea ce conduce la o îmbunătăţire a stării noastre de bine. Creierul nostru are o greutate de aproximativ 1.3 kg, iar 75% din această greutate este apă.


Apa este alcalină atunci când nivelul pH-ului se situează în jurul valorii de 8-9, ceea ce o face să fie clar o bază.

Aceasta este o modalitate foarte simplă prin intermediul căreia putem obţine miraculoasele efecte ale alcalinizării organismului.

Ingrediente: un recipient din sticlă cu o capacitate de 2 L 1.8 L de apă filtrată sau plată, 1 lămâie spălată tăiată în opt bucăţi, 1 linguriţă de sare de Himalaya roz
, opţional – pentru mineralizarea apei alcaline.


Se va umple recipientul cu apă vom adăuga bucăţile de lămâie nestoarse, adăugăm linguriţa de sare de Himalaya roz şi acoperim. 

Vom lăsa să stea peste noapte la temperatura camerei. Se v
or administra două pahare dimineaţa, pe stomacul gol.

Daţi o mai mare importanţă acestui aspect şi veţi fi mai sănătoşi!


                 VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !







Trimiteți un comentariu

0 Comentarii