Ceaiul de mere şi beneficiile sale | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREPARĂM ŞI LA CE NE AJUTĂ CEAIUL DE MĂR

Mărul este cel mai consumat fruct la nivel mondial de accea şi-a câştigat şi renumele de regele fructelor , asta nu doar datorită faptului că este cel mai consumat fruct ci şi datorită proprietăţilor sale culinare dar şi medicinale.


Printre vitaminele conţinute de măr se numără vitaminele C şi E, minerale ca potasiu bor,fier, el mai are avantajul că în compoziţia sa se află cantităţi mici de fructoză dar şi de proteine şi grăsimi.

Coaja mărului este bogată în fibre şi acizi organici , care ajută la curăţarea intestinelor de toxine.

Ceaiul de măr este un deliciu dar şi un bun remediu naturist fiind foarte benefic .

Întăreşte sistemul imunitar , reglează nivelul de colesterol , previne cancerul de colon , plămâni şi prostată , previne artrita , menţine organismul sănătos datorită faptului că aduce un plus de cantitate de oxigen .


Ca efecte secundare ceaiul de mere trebuie consumat foarte rar de femeile însărcinate sau care alăptează şi deloc celor care au alergie la măr.

CUM PREPARĂM CEAIUL DE MĂR :

Avem nevoie de 2 linguri de ceai negru , 1 litru apă plată ,1 măr , cuişoare sau scorţişoară.

Punem apa la fiert , spălăm mărul îl tăiem pe din două , îndepărtăm cotorul apoi vom felia mărul fâşii şi îl punem la fiert , după cca 6-7 minute vom adăuga frunzele de ceai negru , scorţişoara sau cuişoarele sau puteţi aduga şi una şi cealaltă şi mai lăsăm la fiert încă 5 minute. 

Filtrăm şi îl putem consuma cald sau rece . Îl îndulcim cu puţin zahăr.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

citeşte şi - Ceaiul din coji de banane şi puterea sa curativă



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii