Cele mai populare ceaiuri pentru tratarea gastritei | Terapia Naturistă



CELE MAI POPULARE CEAIURI PENTRU TRATAREA GASTRITEI 

Ni se întâmplă deseori, să avem o durere de stomac destul de serioasă, iar în următoarea clipă, ne gândim la ce pastile avem prin casă sau ce să luăm, însă aproape niciodată nu ne gândim la un ceai. 

Este adevărat faptul că excludem tratarea durerilor de stomac cu ceaiuri, însă nici nu ne imaginăm cât de rapid și benefic este ceaiul pentru dureri și tratarea gastritelor.



Pentru asta, este o listă destul de lungă de plante din care să preparăm ceaiuri.

 Iată cele mai populare dintre ele:

- Ceaiul de mușețel este foarte bun pentru gastrită, ulcer gastric, gaze intestinale și chiar indigestie. 

- Ceaiul de fenicul este un foarte bun pansament pentru stomac, calmează arsurile gastrice, ajută la digestie dar îmbunătățește și sistemul imunitar. Are și contraindicații și nu trebuie consumat de către persoanele care suferă de cancer ovarian sau mamar.

- Ceaiul de ghimbir se află și el pe lista ceaiurilor care ne ajută în durerile de stomac, îmbunătățind secreția salivară, de bilă și de suc gastric, contribuind eficient la digestie.

- Ceaiul de mentă este cunoscut pentru eliminarea crampelor abdominale cauzate de problemele gastro-intestinale sau de sindromul colonului iritabil.


- Ceaiul de lavandă, este varianta cea mai puțin cunoscută și implicit folosită, acesta având efecte sedative, astfel calmează durerile. Consumat în cantități mari, s-a constat că provoacă constipație și migrene.

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii