Cum obţinem uleiul de banane şi la ce ne ajută | Cafeneaua Subiectelor



  ULEIUL DE BANANE - BENEFICII ŞI MOD DE PREPARARE 

Uleiul din banane nu este foarte popular în rândurile românilor, însă el este un ulei foarte sănătos pentru hidratarea pielii în profunzime chiar mai bine decât o cremă cosmetică. 

Poate fi aplicat pe faţă ca şi bază de machiaj protejând tenul foarte bine de acţiunea negativă a razelor UV. şi a celor solare.

Ridurile vor fi uitate datorită acestui ulei din banane, va reda pielii elasticitatea naturală, îţi va oferi cel mai bun efect anti-agenic şi va stimula producţia de colagen natural din piele.

Părul tău va beneficia şi el din plin de acţiunea benefică a acestui ulei, mai ales dacă te confrunţi cu vârfuri despicate sau în urma acţiunilor de vopsire, a decolorărilor excesive, devenind foarte deteriorat, uleiul de banane repară totul foarte eficient.

Ca să scapi de mătreaţă, masează scalpul o dată pe săptămână iar în maxim două luni vei rămâne uimit de rezultate.

CUM PREPARĂM ULEIUL DE BANANE


Acest ulei este practic un amestec din două ingrediente, tăiem coaja de la o banană în pătrăţele mici, (inclusiv coada) de aproximativ 1 cm., le punem într-o pungă din plastic mai groasă şi batem punga cu un sucitor sau ciocan din lemn până când vom observa că începe să iasă uleiul din ele.

Depozităm conţinutul pungii într-un borcan cu gura mai largă astfel ca să putem introduce mâna în el, peste care vom turna ulei de migdale dulci presat la rece, până vom acoperi cojile de banane complet.

Vom depozita recipientul timp de două zile într-un loc călduros şi luminos, apoi strecurăm printr-un tifon uleiul şi pe care îl vom putea folosi .


                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii